marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Procesor:
štiri jerdni, 1,3 GHz Cortex-A9
Pomnilnik RAM:
1GB
Zaslon:
barvni, kapacitiven, občutljiv na dotik, 800 x 1280 pik, 16 M barv
Operacijski sistem:
Android OS
Teža in dimenzije:
570 g
Baterija:
Li-Ion, 6000 mAh

zunanja povezavaTehnična specifikacija na strani proizvajalca
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Sony

Prva Xperia tablica

Sony Xperia Tablet S 


Sony Xperia Tablet S

29.08.2012
Objavil: Dare Gliha

Sony Mobile Communications na sejmu IFA predstavlja prvi Sonyjev Xperia tablični računalnik Xperia Tablet S. Tako se z novim izdelkom tudi Sony podaja v vode tabličnih računalnikov.
“Letošnji IFA predstavlja pomemben mejnik za Sony in Sony Mobile Communications. Xperia pametni telefoni in tablica so srce Sonyjeve mobilne strategije pri zagotavljanju združljive uporabniške izkušnje med napravami, ki uporabniku omogočajo enostaven in hiter dostop k Sonyjevemu svetu zabave,” poudari Kunimasa Suzuki, predsednik in CEO Sony Mobile Communications.

Več zabave s Sonyjevimi medijskimi aplikacijami
Sonyjeve medijske aplikacije (“WALKMAN”, Album in Movies - Filmi) združujejo najboljše Sonyjeve tehnologije in povežejo uporabnika z različnimi zabavnimi storitvami. Oblikujejo neločljiv del uporabniškega vmesnika na Xperia pametnih telefonih, tabličnih računalnikih in VAIO prenosnikih ter prinašajo združljivo in izjemno zabavno izkušnjo.

• Z aplikacijo “WALKMAN” lahko uporabniki uživajo v Sonyjevem zvoku v najboljši čistosti in kakovosti skozi celoten zvočni spekter, z aktiviranjem načina Clear Audio+ **. Iz aplikacije se lahko dostopa do različne glasbe, vključno z glasbo, ki je shranjena na uporabnikovem prenosniku in seznama skladb, ki so jih Facebook prijatelji označili z “Všeč mi je”.
• Aplikacija Album združuje intuitiven uporabniški vmesnik, ki omogoča uporabniku, da si ogleda, razvršča in deli slike, z možnostjo, da združuje slike, ki so bile objavljene na družabnih omrežjih, kot je Facebook.
• Uporabniki lahko uživajo v video vsebinah v visoki kakovosti slike in zvoka z aplikacijo Movies (Filmi). Na voljo so tudi povzetki filmov iz bogate zbirke Gracenote.

Poleg tega lahko uporabniki z aplikacijama Album in Movies uživajo v svojih slikah in filmih, shranjenih na domačih strežnikih za medijske vsebine.

Ključne lastnosti Xperia Tablet S

• Novo, tanko aluminijasto ohišje in dizajn z zaščito pred pljuski vode
• 23,88-cm (9.4”) zaslon visoke ločljivosti z OptiContrast ploščo
• NVIDIA® Tegra® 3 štirijedrni procesor in operacijski sistem Android 4.0.3
• Številne izkušnje z originalnimi aplikacijami in Sonyjevimi omrežnimi storitvami
• Optimizirani dodatki (ločena prodaja) za izboljšane izkušnje v vsakem trenutku

fotografije
komentarji