marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Teža:
45 g
Čas uporabe:
do dva dni normalne uporabe, baterija 450 mAh
Priloge
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony

Sonyjeva najnovejša generacija pametne ure z Android Wearom

Sony SmartWatch 3 SWR50


Sony SmartWatch 3 SWR50

04.09.2014
Objavil: Dare Gliha

Sony Mobile predstavlja SmartWatch 3, ki se “sporazumeva” s priljubljeno aplikacijo Lifelog, ki je zasnovana za pomoč pri razumevanju, kakšen način življenja imate, da lahko izboljšate in obogatite svoje življenje.
“Življenje je pot, poti pa so sestavljene iz zgodb in doživetij, ki vas definirajo – to je osnovno načelo za Lifelog, Android aplikacijo v središču našega doživetja SmartWear. Podajamo se nad samo beleženje športa in štetja trebušnjakov, da vam pomagamo beležiti in ohranjati tiste emocionalne trenutke, ki so pomembni,” pravi Kunimasa Suzuki, predsednik in generalni direktor podjetja Sony Mobile Communications.

SmartWatch 3 - Sonyjeva najnovejša generacija pametne ure z Android Wearom

Z vodenjem trga od leta 2007 je SmartWatch 3 Sonyjeva najnovejša generacija SmartWatcha, vendar prvi posebej zasnovan za najnovejše posodobitve Android Weara v tesnem sodelovanju z Googlom. To partnerstvo se ujema s Sonyjevim vodstvom na segmentu pametnih, nosljivih izdelkov z Googlovim znanjem o programski opremi in platformi, kar ustvarja edinstveno nosljivo doživetje, ki temelji na inovacijah na področju strojne in programske opreme.
Android Wear organizira vaše informacije, vam predlaga, kaj potrebujete, in to prikaže še preden vprašate. Dobite lahko sporočila svojih prijateljev, obvestila o sestankih in posodobitve vremena v trenutku. Lahko gre za informacije o letu, napotkih, ki temeljijo na vaših interesih, ali sporočila vseh vrst, tako je uporabnikov vložek skoraj da nujen. Če pa bi želeli komunicirati z Android Wearom, je glas najenostavnejša izbira.

Tudi brez Android pametnega telefona je SmartWatch 3 zabaven in uporaben dodatek z impresivno samostojno funkcionalnostjo. Vgrajen mikrofon, akcelometer, žiro in GPS senzor omogočajo natančnejše in zmogljivejše beleženje življenja.

SmartWatch 3 predstavlja precejšen korak naprej od SmartWatcha 2 s 4,1-cm (1,6”) 320x320 TFT LCD transflektivnim zaslonom za vidljivost v močni sončni svetlobi, ki je umeščen med nerjavečo jekleno zadnjo ploščo za vrhunski videz in občutek. Je seveda tudi vodoodporen, s stopnjo IP683 – polni pa se preko standardnega microUSB vhoda.

Vgrajeno ima 4 GB lokalnega pomnilnika, kar pomeni, da lahko sinhronizirate sezname predvajanj in ga enostavno povežete z Bluetooth slušalkami za poslušanje. To lahko naredite pred tekom, pustite pametni telefon doma in imate še vedno odlično glasbo brez internetne povezave – beležite lahko tudi svoj tek z GPS-om in aplikacijo Lifelog.

Na voljo bo v različici Classic (črna) in Sport (limeta) z dodatnimi barvnimi paščki v roza in beli barvi kasneje po predstavitvi.

Nov modern dodatek k Sonyjevemu doživetju SmartWear - SmartWatch 3, bo na voljo tekom letošnjega leta.

fotografije
komentarji