marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
širina 23,5 mm / debelina 9,5 mm
Teža:
24 g
Čas uporabe:
do tri dni, baterija 70 mAh

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony

Zmogljiv zapestni trak

Sony SmartBand Talk SWR30


Sony SmartBand Talk SWR30

04.09.2014
Objavil: Dare Gliha

Sony Mobile predstavlja Sony SmartBand Talk, ki se “sporazumeva” s priljubljeno aplikacijo Lifelog, ki je zasnovana za pomoč pri razumevanju, kakšen način življenja imate, da lahko izboljšate in obogatite svoje življenje.
“Življenje je pot, poti pa so sestavljene iz zgodb in doživetij, ki vas definirajo – to je osnovno načelo za Lifelog, Android aplikacijo v središču našega doživetja SmartWear. Podajamo se nad samo beleženje športa in štetja trebušnjakov, da vam pomagamo beležiti in ohranjati tiste emocionalne trenutke, ki so pomembni,” pravi Kunimasa Suzuki, predsednik in generalni direktor podjetja Sony Mobile Communications.

SmartBand Talk je zmogljiv beležnik življenja, zasnovan za uporabnike, ki živijo življenje s polno paro.

Z vgrajenim mikrofonom in zvočnikom prihaja SmartBand Talk opremljen s funkcijo kratkega klica, tako se lahko pogovarjate in slišite klicatelja, z glasovno podporo visoke ločljivosti – kar je popolno za trenutke, ko ste na poti ali pa je telefon izven vašega dosega. Preko Sonyjeve vgrajene tehnologije Glasovni nadzor1 lahko določite zvoke za zaznamke življenja in uporabite svoj glas za raziskovanje specifičnih operacij pametnega telefona.

Ukrivljen 3,4-cm (1,4’’) e-paper zaslon na SmartBand Talku je svež kreativen pristop, ki temelji na povratni informaciji uporabnikov. Ima majhno moč, vendar je vidljivost izjemna in jasna; na njem lahko spremljate aktivnosti Lifelog, si ogledate obvestila in čas.

Novi tehnologiji akcelometer in višinomer občutita, kako in koliko se premikate za zagotavljanje natančnega pregleda vaših dnevnih fizičnih aktivnosti; naj bo to hoja, tek ali plezanje. Vidite lahko, kako aktivni ste bili in kako ste komunicirali, saj povleče vse informacije iz vašega pametnega telefona in nato omogoči, da jih vidite na e-paper zaslonu, kjerkoli in kadarkoli želite.

Kot ste verjetno pričakovali, je SmartBand Talk vodoodporen2 (IP68), ob predstavitvi bo na voljo v črni in beli barvi, z dodatnimi živimi barvami še v tem letu – torej, nekaj za vsakogar, da se vklopi v vaš poslovni stajling ali kot zabaven dodatek vsakdanji opravi, izrazite svoj individualen stil.

Nov modern dodatek k Sonyjevemu doživetju SmartWear - SmartBand Talk, bo na voljo tekom letošnjega leta.

fotografije
komentarji