marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Procesor:
1,4 GHz Dual Core aplikacijski procesor
Zaslon:
barvni Super AMOLED Plus, 7,7 palčni, ločljivost 1280x800 pik
Operacijski sistem:
Android OS
Teža in dimenzije:
196,7 x 133 x 7,89 mm, 335 g
Baterija:
5,100 mAh
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Samsung

Prvi tablični računalnik s Super AMOLED Plus zaslonom

Samsung Galaxy Tab 7.7 


Samsung Galaxy Tab 7.7

01.09.2011
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil Samsung Galaxy Tab 7.7, prvi svetovni tablični računalnik, ki ga odlikuje briljanten zaslon Super AMOLED Plus. Močan Galaxy Tab 7.7 z 1,4 GHz dvojedrnim procesorjem meri le 7,89 milimetrov in tehta le 335 gramov, in je ena izmed najboljših prenosnih naprav na trgu.
“Nov Galaxy Tab 7.7 izpolnjuje Samsungovo obvezo, da uporabnikom ponudi najboljšo možnost na trgu prenosnih tabličnih računalnikov,” pravi JK Shin, predsednik in vodja oddelka Samsung Mobile Business Communications.“ Zelo tanka oblika modela Galaxy Tab 7.7 in WXGA Super AMOLED Plus zaslon sta prepričljivi diferenciaciji na tržišču tabličnih računalnikov in hkrati stebra našega temeljnega cilja združenja široke raznolikosti potreb uporabnikov.”

Briljanten Super AMOLED Plus zaslon
Galaxy Tab 7.7 je prvi tablični računalnik, ki vključuje Samsungovo Super AMOLED Plus tehnologijo zaslona, katera prinaša briljantne, visoko kontrastne barve in čudovito, odločno doživljanje ob gledanju. Super AMOLED Plus zaslon dovoljuje širši paleti barv, da z večjo ločljivostjo med svetlim in temnim ustvari neverjetno intenzivne slike.

Vitka oblika za neverjetno prenosnost
Tablični računalnik Galaxy Tab 7.7 skrbi za neverjetno prenosnost in kakovost gledanja znotraj portfelja Galaxy Tab ter vključuje svetlejši zaslon združen s tanjšo in lažjo obliko. Tako ga lahko zlahka spravite v žep suknjiča ali torbico. Elegantna, ravna oblika vključuje tudi moden kovinski okvir in zaobljene kote za udobno držanje v roki med sedenjem in hojo.

Navdušujoča hitrost, moč in življenjska doba baterije
Galaxy Tab 7.7 vključuje HSPA+ 21 Mbps omrežje za hitre prenose. Prav tako podpira Wi-Fi vezane kanale, vezanje dveh kanalov v enega za izpopolnjen stik z omrežjem in prenos podatkov do dvakratne hitrosti. Napravo poganja 1.4 GHz dvojedrni procesor za hitro spletno nalaganje, večopravilnost in boljšo multimedijsko predstavitev. Zahvaljujoč 5,100 mAh bateriji omogoča do 10 ur gledanja video posnetkov[1], kar pomeni, da Galaxy Tab 7.7 ne žrtvuje življenjske dobe baterije zaradi svoje zelo vitke oblike.

Najnovejši 3.2 Honeycomb operacijski sistem s “Samsung TouchWiz UX”
Galaxy Tab 7.7 poganja operacijski sistem Android™ 3.2 Honeycomb. Android 3.2 je posebej izdelan za 7 palčni tablični računalnik z novim načinom povečane združljivosti. Ta optimizira aplikacije, ki niso ustvarjene za zagon na večjih zaslonih, tako da se lahko prilagodijo celotnemu zaslonu brez izgube na kakovosti. Tablični računalnik podpira MicroSD kartice do 32 GB za neposredni prenos medijskih datotek.

Samsungov TouchWiz uporabniški vmesnik je izdelan z Live Panel menijem za nastavitve na zaslonu tabličnega računalnika Galaxy Tab 7.7 z digitalnimi fotografijami, najljubšimi spletnimi stranmi in oskrbovanjem socialnega omrežja. V dodatku TouchWiz UX vključuje mini aplikacijo splošno rabljenih mest, kot so upravljanje opravil, koledar in predvajalnik glasbe, kar lahko sprožite medtem, ko so druge večje aplikacije že v uporabi. Odložišče pa omogoča uporabniku, da kopira in prilepi besedila ter slike.

Močna multimedija
S tabličnim računalnikom Galaxy Tab 7.7 boste uživali ob gledanju video posnetkov brez omejitve, vključno s 1080p full HD ponovitvijo posnetka, DivX vključno z multi kodek in Micro SD kartico. Naprava vsebuje tudi funkcionalnost univerzalnega daljinskega upravljalnika, ki dopušča upravljanje celotnega domačega razvedrilnega sistema – TV, Set top box, DVD, Blu-ray predvajalnik, AV avdio sistem – s pomočjo ene naprave.

Samsung Hub središča
Samsungovo Hub središče nudi enostaven dostop do različnih vsebin - igric, e-knjig, glasbe in še več. Galaxy Tab 7.7 je prvi prenosni tablični računalnik, ki vsebuje že naložene Hub igrice, skupaj z lahkomiselnimi družabnimi igricami, vse naložene s super hitro grafiko. Galaxy Tab 7.7 omogoča tudi dostop do Samsungovega Hub glasbenega središča, ki ponuja 15 milijonov pesmi za v predogled, nalaganje in predvajanje. Hub bralno središče vsebuje ogromno knjižnico z več kot 2,3 milijoni knjig, 2.000 časopisi in 3.000 revijami v 49 jezikih. Samsungova družabno središče združuje e-pošto, kontakte, koledar in družbene omrežne stike v eno samo enoto.

Glasovna in video podpora za boljšo komunikacijo
Tablični računalnik Galaxy Tab 7.7 nudi oboje, glasovne in video klice za boljše komuniciranje. Za glasovne klice ne potrebujete slušalk. Poleg tega je mogoče opravljati osebne klice na javnih prostorih s pomočjo sprejemnika (Receiver Mode).

Google mobilna podpora
Galaxy Tab 7.7 ima že naloženo celotno Google mobilno podporo, vključno z dostopom do več kot 250.000 aplikacij na Android Market, Gmail, Google Search, Google Maps 5.7 s 3D mapami in Google Talk z video in glasovnim pogovorom.

fotografije
komentarji