marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaOperaterji na Finskem začasno ustavili prodajo telefonov Xiaomi
25.09.2023

Xiaomi bi lahko imel težave s prodajo svojih naprav na Finskem, je razkrilo poročilo podjetja Suomimobiili. Trije glavni operaterji, Telia, DNA in Elisa, začasno ustavljajo prodajo kitajskega podjetja kot odziv na prisotnost znamke v Rusiji po začetku vojne v Ukrajini lani.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

članki

Uživajte v jutranjih ritualih s pametnim telefonom Huawei nova 11 Pro


25.07.2023
Objavil: Dare Gliha

Ne glede na to, ali ste jutranji tip ali radi spite do poldneva, ste gotovo že slišali za ljudski pregovor »Po jutru se dan pozna«. Zgodnje vstajanje ne pomeni nič slabega, saj jutranji rituali zmanjšajo stres in pomagajo začeti dan na pozitiven način.

Danes ima skoraj vsakdo pametni telefon in dostop do številnih aplikacij. Huawei nova 11 Pro ima na primer prednameščeno trgovino z aplikacijami AppGallery in brskalnik Petal Search, kjer boste našli veliko število aplikacij in informacij. Tukaj je nekaj predlogov, kako se zbuditi z nasmehom in začeti dan bolj produktivno z njihovo pomočjo.

Telovadba

Končno smo dočakali lepo vreme, tako da lahko tisti, ki niste ljubitelji fitnesov, svojo dnevno sobo nadomestite s parkom za telovadbo ali tekaško stezo. Že pol ure jutranje vadbe pomaga ohranjati optimalno formo s številnimi koristmi za zdravje. Huaweieva pametna ura Watch Ultimate nudi več kot 100 vadbenih načinov, v kombinaciji s telefonom Huawei nova 11 Pro pa vam omogoča uporabo športnih aplikacij, kot so Adidas Runtastic, Fitify, Kommot, Health Sync in številne druge.

Branje

Današnji hiter tempo nam ne pušča veliko časa zase. Od odhoda v službo do popoldanskih aktivnosti ne najdemo dovolj časa za stvari, ki jih imamo radi. Izkoristite pol ure jutranjega miru in tišine za branje svoje najljubše knjige. Huaweieva uradna trgovina z aplikacijami AppGallery vsebuje tudi aplikacijo Biblos, kjer najdete zanimive naslove v pisani besedi.

Prelistajte časopis ob skodelici čaja ali kave

Mediji so nepogrešljiv del našega vsakdana. Pogosto čez dan zberemo seznam člankov, ki jih shranimo v različne predelke z namenom, da jih kasneje v miru preberemo. Trgovina AppGallery vsebuje aplikacije številnih medijev, kot so 24ur.com, Rtvslo, N1 info, Večer, Finance itd. Vstanite pred budilko, skuhajte čaj ali kavo in uživajte v branju novic na čudovitem velikem zaslonu pametnega telefona Huawei nova 11 Pro.

Trgovina z aplikacijami AppGallery

AppGallery je uradna platforma za distribucijo aplikacij za naprave HUAWEI, ki se ponaša z zbirko 18 kategorij aplikacij z vrhunskimi vsebinami, izbranimi po vsem svetu. Zagotavlja, da se lahko aplikacije brez težav uporabljajo na pametnih napravah v vseh scenarijih kjer koli in kadar koli, ne da bi pri tem ogrozili varnost. AppGallery kot ena od treh najboljših globalnih platform za distribucijo aplikacij ponuja široko paleto globalnih in lokalnih aplikacij v kategorijah, kot so navigacija in prevoz, novice, družbeni mediji, finance, zabava in druge. AppGallery je na voljo v več kot 170 državah in regijah z več kot 580 milijoni globalnih mesečno aktivnih uporabnikov in 6 milijoni registriranih razvijalcev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki