marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNova posodobitev One UI 6.1 prinaša Galaxy AI v več naprav Galaxy
24.02.2024

Samsung je napovedal razpoložljivost funkcij Galaxy AI v več napravah Galaxy z novo posodobitvijo One UI 6.1, ki je namenjena nadaljnji demokratizaciji mobilne umetne inteligence. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca.

slikaApple Watch Ultra z zaslonom microLED bo na voljo šele leta 2027
23.02.2024

O prihajajoči Applovi uri Watch Ultra z zaslonom microLED smo že veliko slišali, vendar vsako poročilo, ki se pojavi, kaže bolj pesimistično sliko. Najnovejša ocena prihaja iz korejskega portala The Elec in kaže, da bo Applova pametna ura višjega razreda s tehnologijo microLED prišla šele leta 2027.

slikaSpotify prvič presegel 600 milijonov aktivnih uporabnikov
21.02.2024

Podjetje Spotify je objavilo četrtletno poročilo in podatki so obetavni. V zadnjih treh mesecih je platforma za pretakanje povečala število aktivnih mesečnih uporabnikov (MAU) za 28 milijonov, s čimer je presegla svoja pričakovanja in dosegla 600 milijonov, kar je za švedsko podjetje nov rekord.

slikaXiaomi in Leica ustanavljata inštitut
20.02.2024

Ustanovitev inštituta Xiaomi x Leica Optical, katerega jedro so optične tehnologije, pomeni pomemben mejnik v industriji pametnih telefonov, saj bo združeval vrsto interdisciplinarnih znanosti, vključno z umetno inteligenco in fotografijo.

članki

Uživajte v jutranjih ritualih s pametnim telefonom Huawei nova 11 Pro


25.07.2023
Objavil: Dare Gliha

Ne glede na to, ali ste jutranji tip ali radi spite do poldneva, ste gotovo že slišali za ljudski pregovor »Po jutru se dan pozna«. Zgodnje vstajanje ne pomeni nič slabega, saj jutranji rituali zmanjšajo stres in pomagajo začeti dan na pozitiven način.

Danes ima skoraj vsakdo pametni telefon in dostop do številnih aplikacij. Huawei nova 11 Pro ima na primer prednameščeno trgovino z aplikacijami AppGallery in brskalnik Petal Search, kjer boste našli veliko število aplikacij in informacij. Tukaj je nekaj predlogov, kako se zbuditi z nasmehom in začeti dan bolj produktivno z njihovo pomočjo.

Telovadba

Končno smo dočakali lepo vreme, tako da lahko tisti, ki niste ljubitelji fitnesov, svojo dnevno sobo nadomestite s parkom za telovadbo ali tekaško stezo. Že pol ure jutranje vadbe pomaga ohranjati optimalno formo s številnimi koristmi za zdravje. Huaweieva pametna ura Watch Ultimate nudi več kot 100 vadbenih načinov, v kombinaciji s telefonom Huawei nova 11 Pro pa vam omogoča uporabo športnih aplikacij, kot so Adidas Runtastic, Fitify, Kommot, Health Sync in številne druge.

Branje

Današnji hiter tempo nam ne pušča veliko časa zase. Od odhoda v službo do popoldanskih aktivnosti ne najdemo dovolj časa za stvari, ki jih imamo radi. Izkoristite pol ure jutranjega miru in tišine za branje svoje najljubše knjige. Huaweieva uradna trgovina z aplikacijami AppGallery vsebuje tudi aplikacijo Biblos, kjer najdete zanimive naslove v pisani besedi.

Prelistajte časopis ob skodelici čaja ali kave

Mediji so nepogrešljiv del našega vsakdana. Pogosto čez dan zberemo seznam člankov, ki jih shranimo v različne predelke z namenom, da jih kasneje v miru preberemo. Trgovina AppGallery vsebuje aplikacije številnih medijev, kot so 24ur.com, Rtvslo, N1 info, Večer, Finance itd. Vstanite pred budilko, skuhajte čaj ali kavo in uživajte v branju novic na čudovitem velikem zaslonu pametnega telefona Huawei nova 11 Pro.

Trgovina z aplikacijami AppGallery

AppGallery je uradna platforma za distribucijo aplikacij za naprave HUAWEI, ki se ponaša z zbirko 18 kategorij aplikacij z vrhunskimi vsebinami, izbranimi po vsem svetu. Zagotavlja, da se lahko aplikacije brez težav uporabljajo na pametnih napravah v vseh scenarijih kjer koli in kadar koli, ne da bi pri tem ogrozili varnost. AppGallery kot ena od treh najboljših globalnih platform za distribucijo aplikacij ponuja široko paleto globalnih in lokalnih aplikacij v kategorijah, kot so navigacija in prevoz, novice, družbeni mediji, finance, zabava in druge. AppGallery je na voljo v več kot 170 državah in regijah z več kot 580 milijoni globalnih mesečno aktivnih uporabnikov in 6 milijoni registriranih razvijalcev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki