marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

Uživajte v jutranjih ritualih s pametnim telefonom Huawei nova 11 Pro


25.07.2023
Objavil: Dare Gliha

Ne glede na to, ali ste jutranji tip ali radi spite do poldneva, ste gotovo že slišali za ljudski pregovor »Po jutru se dan pozna«. Zgodnje vstajanje ne pomeni nič slabega, saj jutranji rituali zmanjšajo stres in pomagajo začeti dan na pozitiven način.

Danes ima skoraj vsakdo pametni telefon in dostop do številnih aplikacij. Huawei nova 11 Pro ima na primer prednameščeno trgovino z aplikacijami AppGallery in brskalnik Petal Search, kjer boste našli veliko število aplikacij in informacij. Tukaj je nekaj predlogov, kako se zbuditi z nasmehom in začeti dan bolj produktivno z njihovo pomočjo.

Telovadba

Končno smo dočakali lepo vreme, tako da lahko tisti, ki niste ljubitelji fitnesov, svojo dnevno sobo nadomestite s parkom za telovadbo ali tekaško stezo. Že pol ure jutranje vadbe pomaga ohranjati optimalno formo s številnimi koristmi za zdravje. Huaweieva pametna ura Watch Ultimate nudi več kot 100 vadbenih načinov, v kombinaciji s telefonom Huawei nova 11 Pro pa vam omogoča uporabo športnih aplikacij, kot so Adidas Runtastic, Fitify, Kommot, Health Sync in številne druge.

Branje

Današnji hiter tempo nam ne pušča veliko časa zase. Od odhoda v službo do popoldanskih aktivnosti ne najdemo dovolj časa za stvari, ki jih imamo radi. Izkoristite pol ure jutranjega miru in tišine za branje svoje najljubše knjige. Huaweieva uradna trgovina z aplikacijami AppGallery vsebuje tudi aplikacijo Biblos, kjer najdete zanimive naslove v pisani besedi.

Prelistajte časopis ob skodelici čaja ali kave

Mediji so nepogrešljiv del našega vsakdana. Pogosto čez dan zberemo seznam člankov, ki jih shranimo v različne predelke z namenom, da jih kasneje v miru preberemo. Trgovina AppGallery vsebuje aplikacije številnih medijev, kot so 24ur.com, Rtvslo, N1 info, Večer, Finance itd. Vstanite pred budilko, skuhajte čaj ali kavo in uživajte v branju novic na čudovitem velikem zaslonu pametnega telefona Huawei nova 11 Pro.

Trgovina z aplikacijami AppGallery

AppGallery je uradna platforma za distribucijo aplikacij za naprave HUAWEI, ki se ponaša z zbirko 18 kategorij aplikacij z vrhunskimi vsebinami, izbranimi po vsem svetu. Zagotavlja, da se lahko aplikacije brez težav uporabljajo na pametnih napravah v vseh scenarijih kjer koli in kadar koli, ne da bi pri tem ogrozili varnost. AppGallery kot ena od treh najboljših globalnih platform za distribucijo aplikacij ponuja široko paleto globalnih in lokalnih aplikacij v kategorijah, kot so navigacija in prevoz, novice, družbeni mediji, finance, zabava in druge. AppGallery je na voljo v več kot 170 državah in regijah z več kot 580 milijoni globalnih mesečno aktivnih uporabnikov in 6 milijoni registriranih razvijalcev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki