marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Ugodnosti paketov ORTO tudi po 31. letu


28.09.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil s posebno ponudbo ORTO 4EVER daje vsem novim in obstoječim naročnikom paketov ORTO U NULO ali ORTO BERI možnost, da obdržijo ugodnosti paketa tudi po dopolnjenem 31. letu starosti.

Vsi, ki bodo postali naročniki paketov ORTO do 31. oktobra 2009 in se bodo vezali za 24 mesecev z nakupom mobilnega telefona ali bonusom na pogovore, bodo lahko obdržali izbrani paket ORTO za nedoločen čas. Paketa ORTO U NULO in ORTO BERI sta odslej na voljo mladim od 12. leta do dopolnjenega 31. leta starosti.

Z edinstveno ponudbo ORTO 4EVER bodo uporabniki lahko obdržali prednosti paketov ORTO U NULO in ORTO BERI tudi po dopolnjenem 31. letu starosti. Ponudbo lahko izkoristijo tudi obstoječi uporabniki, ki bodo svoje naročniško razmerje podaljšali za najmanj 24 mesecev.

Paket ORTO U NULO je namenjen mladim od 12. do 31. leta starosti. V sklopu mesečne naročnine 10 evrov ponuja 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja, 1001 SMS in 1001 MMS po ceni 0 evrov in do 100 MB prenosa podatkov v Sloveniji. Paket ORTO BERI pa dodatno omogoča še uporabo storitve BlackBerry in številne aplikacije za komunikacijo s prijatelji, kjerkoli in kadarkoli.

Uporabnikom paketov ORTO je na voljo Opcija 201, ki ob mesečni naročnini 5 evrov vključuje 201 minuto klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja. Po dopolnjenem 31. letu starosti pa Opcija 201 ni več združljiva s paketi ORTO.

Akcija ORTO 4EVER vključuje izjemno ponudbo treh mobilnikov po ugodnih cenah: Nokia 5530 Xpress Music za 120 evrov, Samsung S5230 Star za 50 evrov (ekskluzivno pri Si.mobilu) in novi BlackBerry Curve 8520 za 160 evrov.

Si.mobil je znižal starostno mejo za paketa ORTO U NULO in ORTO BERI in s tem mladim omogočil, da pri 12. letih začnejo uporabljati prednosti priljubljenih paketov ORTO. Hkrati so v Si.mobilu pripravili tudi priročnik, s katerim starše seznanjajo s pastmi pri uporabi mobilnega telefona med otroki in nudijo uporabne napotke v primeru morebitnih zlorab, nadlegovanja in podobnih neželenih situacij.


Vodič za starše: KLIK

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki