marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Si.mobil - Vodafonova osvežena ponudba za poslovne uporabnike


19.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je ponudbo za poslovne uporabnike dopolnil z novimi produkti in storitvami. Storitev BlackBerry® iz Vodafona odslej tudi na novem dlančniku BlackBerry 8700v ter na Nokii 9300.

Poslovni paket Business Smart in paketi Vodafone Mobile Connect Card so na voljo s polovično mesečno naročnino za 6 mesecev.

BlackBerry 8700v je pri Si.mobil – Vodafone na voljo za 50.000 tolarjev ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Nokia 9300 s storitvijo BlackBerry® iz Vodafona je na voljo za 60.000 tolarjev ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Mesečna naročnina na paket BlackBerry® iz Vodafona znaša 5.000 tolarjev in zajema neomejeno količino podatkovnega prenosa v Sloveniji. Cene klicev, SMS-ov in pripadajočih storitev se obračunavajo po tarifah za paket Business Smart brez dodatnega plačevanja naročnine za omenjeni paket.

Novi naročniki, ki bodo do vključno 10. julija 2006 kupili enega od telefonov oz. Vodafone Mobile Connect Card in hkrati sklenili naročniško razmerje na paketu Business Smart oz. paketu Vodafone Mobile Connect Card za 24 mesecev, bodo 6 mesecev plačevali le polovico mesečne naročnine.

Novinec v ponudbi je tudi Siemens SK65, ki v paketu Business Smart stane 30.000 tolarjev. Znižana je tudi cena Nokie 6630, ki je Business Smart uporabnikom na voljo za 20.000 tolarjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki