marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

članki

Si.mobil - Vodafonova osvežena ponudba za poslovne uporabnike


19.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je ponudbo za poslovne uporabnike dopolnil z novimi produkti in storitvami. Storitev BlackBerry® iz Vodafona odslej tudi na novem dlančniku BlackBerry 8700v ter na Nokii 9300.

Poslovni paket Business Smart in paketi Vodafone Mobile Connect Card so na voljo s polovično mesečno naročnino za 6 mesecev.

BlackBerry 8700v je pri Si.mobil – Vodafone na voljo za 50.000 tolarjev ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Nokia 9300 s storitvijo BlackBerry® iz Vodafona je na voljo za 60.000 tolarjev ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Mesečna naročnina na paket BlackBerry® iz Vodafona znaša 5.000 tolarjev in zajema neomejeno količino podatkovnega prenosa v Sloveniji. Cene klicev, SMS-ov in pripadajočih storitev se obračunavajo po tarifah za paket Business Smart brez dodatnega plačevanja naročnine za omenjeni paket.

Novi naročniki, ki bodo do vključno 10. julija 2006 kupili enega od telefonov oz. Vodafone Mobile Connect Card in hkrati sklenili naročniško razmerje na paketu Business Smart oz. paketu Vodafone Mobile Connect Card za 24 mesecev, bodo 6 mesecev plačevali le polovico mesečne naročnine.

Novinec v ponudbi je tudi Siemens SK65, ki v paketu Business Smart stane 30.000 tolarjev. Znižana je tudi cena Nokie 6630, ki je Business Smart uporabnikom na voljo za 20.000 tolarjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki