marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

slikaTudi OnePlus s fitnes zapestnico
08.01.2021

OnePlus je potrdil, da bodo v letošnjem letu predstavili lastno pametno uro. Sej pa so se pojavile nove govorice, da bodo pri podjetju poleg ure v prvečm četrtletju predstavili tudi fitnes zapestnico, s kateri želijo konkurirati izredno popularni Xiaomijevi Mi Band.

slikaNova galaksija že 14. januarja
06.01.2021

Samsung bo novo serijo Galaxy S21 predstavil prej, kot ponavadi. Nov video, ki so ga lansirali so poimenovali "A new Galaxy awaits", v pol minute pa prikažejo oblike vseh dosedanjih mobilnikov te serije.

članki

Si.mobil - Vodafonova osvežena ponudba za poslovne uporabnike


19.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je ponudbo za poslovne uporabnike dopolnil z novimi produkti in storitvami. Storitev BlackBerry® iz Vodafona odslej tudi na novem dlančniku BlackBerry 8700v ter na Nokii 9300.

Poslovni paket Business Smart in paketi Vodafone Mobile Connect Card so na voljo s polovično mesečno naročnino za 6 mesecev.

BlackBerry 8700v je pri Si.mobil – Vodafone na voljo za 50.000 tolarjev ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Nokia 9300 s storitvijo BlackBerry® iz Vodafona je na voljo za 60.000 tolarjev ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Mesečna naročnina na paket BlackBerry® iz Vodafona znaša 5.000 tolarjev in zajema neomejeno količino podatkovnega prenosa v Sloveniji. Cene klicev, SMS-ov in pripadajočih storitev se obračunavajo po tarifah za paket Business Smart brez dodatnega plačevanja naročnine za omenjeni paket.

Novi naročniki, ki bodo do vključno 10. julija 2006 kupili enega od telefonov oz. Vodafone Mobile Connect Card in hkrati sklenili naročniško razmerje na paketu Business Smart oz. paketu Vodafone Mobile Connect Card za 24 mesecev, bodo 6 mesecev plačevali le polovico mesečne naročnine.

Novinec v ponudbi je tudi Siemens SK65, ki v paketu Business Smart stane 30.000 tolarjev. Znižana je tudi cena Nokie 6630, ki je Business Smart uporabnikom na voljo za 20.000 tolarjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki