marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Samsung Galaxy S6 - vse kar mislimo, da vemo


Samsung Galaxy S6

28.01.2015
Objavil: Andrej Bergant

Samsung bo na kongresu MWC v začetku marca v Barceloni predvidoma predstavil novi Samsung Galaxy S6. Glede na govorice, lahko pričakujemo največjo spremembo oblike do sedaj. Na enem mestu smo zbrali pričakovanja, špekulacije in napovedi za Samsungov prihajajoči model.

Nova oblika
Do sedaj se je serija Galaxy S oblikovno spreminjala znotraj okvirjev prvotnega designa Galaxy S telefonov. Za Galaxy S6 pa se govori, da bo imel povsem novo in modernejšo obliko. Izšel naj bi v dveh različicah, prvi v povsem kovinskem ohišju, s fiksno baterijo, ki jo ni mogoče zamenjati. Drugi, ki naj bi se imenoval S6 Edge, pa naj bi bil v kovinsko plastično kombinaciji in bolj podoben modelu Note 4.

Ukrivljen zaslon
Samsung naj bi nadaljeval z zasloni, ki imajo ukrivljen rob. Ali bosta ukrivljeni obe stranici ali samo ena, kot na modelu Galaxy Note Edge še ni znano. Sicer pa naj bi bil zaslon nekoliko večji - 5,5 palčni zaslon z ločljivostjo 1440 x 2560 pik.

Kamera z 20 megapiksli
Govori se o povsem novi kameri, ki naj bi imela 20 megapikslov ter optični stabilizator slike. Sprednja kamera pa bo predvidoma imela 5 megapikslov.

Ne bo več odporen na vlago
Samsung Galaxy S5 se je ponašal z IP oznako 67. IP67 pomeni odpornost na prašne delce ter, da telefon zdrži 30 minut pod vodo do globine 1 metera. V želji po zmanjšanju stroškov, prihajajoča telefona menda ne bosta več odporna na vlago in prah. IP oznako naj bi v prihodnje obdržali le še Samsugovi telefoni za aktivne.

Boljši procesor in več RAMa
Že nekaj časa se govori o tem, da bo prihajajoči Galaxy S6 poganjal Snapdragon 810. O različnih težavah tega procesorja v razvoju smo že pisali. Nove govorice pa kažejo tudi na večjo količini delovnega pomnilnika. Odvisno od konfiguracije, naj bi novi Galaxy S6 imel 3 ali 4 GB RAMa.

fotografije
Samsung Galaxy S6
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki