marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Milijon uporabnikov telefona Nokia 8800


17.02.2006
Objavil: Thomas Bergant

Nokia je prestižni mobilni telefon Nokia 8800, ki predstavlja vrhunec sodobnega dizajna, na svetovnem tržišču predstavila junija 2005. Do danes je telefon Nokia 8800 kot del svojega osebnega stila izbralo več kot milijon mobilnih uporabnikov.

Vrhunska izdelava, dodelanost detajlov in najnovejše tehnologije odsevajo prestiž in kvaliteto tega mobilnika. Ta teden je bil telefon Nokia 8800 nagrajen tudi z nagrado GSM Award za vrhunski dizajn, izbrane materiale in inovativnost.

"Mobilni telefon Nokia 8800 je našel svoje uporabnike med posamezniki, ki cenijo kvaliteto materialov in vrhunski dizajn,« pravi Alastair Curtis, ki vodi oblikovalsko ekipo družbe Mobile Phones. »Telefon Nokia 8800 je oblikovna umetnina in dosežek vrhunske tehnologije."

Telefon Nokia 8800 je svojim uporabnikom ponudil tudi ekskluzivni zvočni paket večkrat nagrajenega skladatelja Ryuichija Sakamote, ki vključuje melodije zvonjenja in opomnike. Ravno ta zvočni paket, ki ga odlikujejo moderni stil in mehkoba, je navdušil veliko število uporabnikov.

"Nokia ima dolgo tradicijo pri izdelovanju vrhunskih in brezčasnih mobilnih umetnin, kot je Nokia 8800, ki so namenjene najzahtevnejšim potrošnikom, ki zahtevajo najboljše materiale in vrhunsko mobilno doživetje,« pravi Heikki Norta iz družbe Nokia Corporation. »Milijon prodanih mobilnikov Nokia 8800 dokazuje, da potrošniki želijo mobilne telefone iz prestižne kategorije."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki