marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Huawei P8 prejel nagrado evropskega združenja za sliko in zvok (EISA) na področju pametnih telefonov


18.08.2015
Objavil: Thomas Bergant

Evropsko združenje za sliko in zvok (EISA) je že tretje zaporedno leto podelila nagrado za “evropski potrošniški pametni telefon” blagovni znamki Huawei za najnovejši pametni telefon Huawei P8.

Huawei, vodilni svetovni ponudnik informacijske in komunikacijske tehnologije (ICT), je prejel nagrado za “evropski potrošniški pametni telefon 2015 – 2016” s strani evropskega združenja za sliko in zvok (EISA) za svoj najnovejši in vodilni pametni telefon Huawei P8. To je že tretja zaporedna zmaga Huawei v tej kategoriji.

Na podlagi uspeha lani nagrajenega pametnega telefona Ascend P7, predstavlja novi Huawei P8 vrhunec oblikovanja in funkcionalnosti serije P. Ponovno je definiral trg pametnih telefonov s pomočjo funkcij, ki so enostavne za uporabo ter navdušujejo in navdihujejo potrošnike. EISA je pohvalil Huawei za izboljšano zmogljivost fotoaparata in presenetljivo visoko kakovost tehnoloških spretnosti izdelave, ki daje tej cenovno dostopni napravi resnično sofisticiran videz. Izpostavili so tudi 2,680mAh kapaciteto baterije, f/2 objektiv, ki je bil razvit za boljšo zmogljivost v slabih svetlobnih pogojih in izjemni 5.2-inčni Full HD IPS-NEO zaslon telefona P8.

Zmogljivost fotoaparata v slabih svetlobnih pogojih omogoča potrošnikom kreativnost z možnostjo “slikanja s svetlobo” in izdelavo izjemno ostrih, visoko kontrastnih posnetkov. P8 vsebuje tudi kompakten in močan dizajn dvojne-antene ter tehnologijo hitrega preklopa, ki omogoča, da telefon sam prepozna najboljši način delovanja, zmanjšuje število klicev, ki bi bili prekinjeni zaradi tehničnih motenj in vzdržuje močnejši signal.

"Ponosni smo, da smo prejeli to nagrado že tretje leto zapored. Smo predani izzivanju industrije in revolucionaliziranju rabe pametnih telefonov – Huawei P8 je najbolj uporabniku-prijazen potrošniški pametni telefon na svetu", je povedal Glory Zhang, glavni direktor marketinga za Consumer Business Group (BG).

Avgusta 2014 je bil Huawei Ascend P7 imenovan za “evropski potrošniški pametni telefon 2014 – 2015” in je bil hvaljen zaradi lepe obdelave stekla, privlačne cene, sprednjega fotoaparata z osmimi milijoni pixlov, fotoaparatom na hrbtni strani s senzorjem s trinajstimi milijoni pikslov, bliskavico in ostalimi podpornimi funkcijami. Huawei Ascend P7 je sedaj naprodaj v več kot 100 državah, od lansiranja do danes je bilo prodanih 7 milijonov enot po celem svetu. V letu 2013 je bil Huawei nagrajen z nagrado “evropski potrošniški pametni telefon 2013 – 2014” za svoj ultra tanek 6.18mm pametni telefon Ascend P6.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki