marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

Folder Colorizer for Mac


06.02.2022
Objavil: Dare Gliha

S strani ustvarjalcev programa Waltr Pro, ki poenostavi prenašanje medijskih datotek na iPhone, prihaja zanimiv izdelek Folder Colorizer, s pomočjo katerega lahko na Mac OS operacijskem sistemu pobarvate mape v lastne barve.

V osnovi so vse mape na Mac OS modre barve, kar pravzaprav ni nič slabega, vseeno pa se občasno pojavi želja po malo več barvitosti. Ker Apple barvanja v samem operacijskem sistemu ne omogoča, so pri podjetju Softorino razvili lastno rešitev. Folder Colorizer je pravzaprav čisto preprosta aplikacija. V osnovnem pogledu izberete mapo (ali več njih), izberete barvo, po želji dodate še smeška, sliko ali ornament in kliknete na gumb "Colorize Folder!".

Največja prednost omenjenega programa je njegova prenosljivost. Če boste sistem prenesli na drug računalnik ali menjali disk, bodo vse obarvane ikone ostale enake oblike in barve. To velja tudi za iCloud mape, ki bodo obarvane na vseh Mac napravah, ki do tega prostora dostopajo. Seveda pri Softorinu niso pozabili niti na možnost povrnitve prvotnega stanja, kar preprosto opravite s klikom na gumb "Revert to original".

Še največja slabost programa je njegova cena. Pri Softorinu namreč za doživljensko licenco želijo kar 331 evrov, vendar pa za ta denar dobite pravzaprav 11 njihovih programov, med katerimi je tudi v uvodu omenjeni Waltr Pro. Velika večina se bo verjetno odločila za mesečno ali letno plačevanje licence, kar je na kratki rok ugodneje, saj na letni ravno to znese malenkost manj kot 40 dolarjev. Če ne drugega se v tej ceni dobi kar nekaj uporabnih programov za lastnike jabolčnih naprav.

Če vam omenjeni program pri delu pride prav, si ga lahko kupite na spletni strani Softorina.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki