marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsungov "prevajalnik v živo" zdaj deluje z aplikacijami drugih ponudnikov
26.07.2024

Samsung je pred kratkim napovedal, da bo funkcija "prevajalnik v živo" , ki je del sistema Galaxy AI, kmalu na voljo tudi za aplikacije drugih ponudnikov. To se je sedaj tudi zgodilo.

slikaTrg pametnih telefonov raste že tretje četrtletje zapored
24.07.2024

Najnovejše tržno poročilo družbe Canalys kaže, da je trg pametnih telefonov v drugem četrtletju leta 2024 dosegel že tretjo zaporedno medletno rast. Med aprilom in junijem je bilo dobavljenih 288 milijonov pametnih telefonov, kar je 12 % več kot lani.

slikaApple se po predstavitvi iPhona 16 pripravlja na obsežen cikel nadgradenj
22.07.2024

Investicijsko podjetje Wedbush je razkrilo, da Apple z novo linijo telefonov iPhone 16 pričakuje veliko rast prodaje. Analitiki napovedujejo " ogromno" povpraševanje in "obsežen cikel nadgradenj", ki ga bo poganjala umetna inteligenca (Apple Intelligence).

slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

članki

WALTR Pro omogoča preprost prenos datotek


23.05.2021
Objavil: Dare Gliha

Iz Softorina prihaja popolnoma prenovljena različica njihovega programa WALTR v različici Pro, ki uporabnikom jabolčnih naprav omogoča preprosto prenašanje katere koli vrste datotek, tudi brezžično, brez priklopa preko kabla.

WALTR Pro tako omogoča prenos Wordove, glasbene ali pdf datoteke, slike ali tona zvonjenja na uporabnikov iPhone, iPad ali iPod. Vmesnik je preprost, za prenos morate le "prijeti in povleči" datoteko na okno, kjer se navedena ustrezna naprava. V najnovejši različici lahko tudi urejate meta podatke glasbenih datotek, omogočeno pa je tudi prenašanje na več naprav hkrati.

Kar je največja prednost nove različice programa je možnost prenosa datoteke na različne aplikacije nameščene na napravi. Tako lahko npr. wordovo datoteko prenesete ali v aplikacijo Files ali npr. lastno NAS shrambo, omogočeno je tudi konvertiranje datotek v lokalne Applove formate. Vso glasbo tako brez težav konvertirate v Apple Music. Če imate npr. vklopljeno tudi iClour sinhronizacijo, pa se bo ta glasba lahko predvajala tudi na vašem HomePodu.

Z uporabo tega programa pa odpade tudi sinhorniziranje preko Finderja na Mac OS ali iTunes pri uporabi na Windows okolju, kar je bila ponavadi največja kritika uporabnikov. Z uporabo WALTR Pro odpade tovrstna sinhronizacija, saj ima uporabnik na voljo hitrejši alternativo.

Softorino je že v preteklosti ponujal tovrstno rešitev, pravzaprav je lažji prenos datotek na voljo že od leta 2014, ko so ponudili prvo rešitev WALTR. Bila je prva tovrstna aplikacija, ki je zmogla prenesti datoteke na iNapravo brez uporabe programa iTunes. Nadaljevanje zgodbe je prineslo različico WALTR 2, ki je omogočala tudi že brezžični prenos datotek, največja prednost novega programa pa je, da lahko na napravo prenesete pravzaprav vse vrste datotek, saj ima različica Pro vgrajen svoj konverter, omogoča pa tudi hrambo na lokalnem prostoru in kompatibilnost z Apple Music. Nov program je ravno tako prilagojen za uporabo na M1 arhitekturi.

Verjetno se bo cena 29,95 dolarja marsikomu zdela previsoka, vendar pa program resnično olajša delo z iNapravami oz. s prenosom datotek na njih. Trenutno poteka tudi akcijska ponudba in sicer lahko uporabniki obstoječega programa WALTR 2 kupijo novo različico s 50 odstotnim popustom. Sam omenjeni program uporabljam že praktično od začetka in lahko povem, da mi je olajšal marsikatero opravilo. Softorino ponuja tudi preizkusno obdobje, omogočajo pa tudi 30 dnevno vračilo denarja, če vas program ne bo prepričal.

Nakup lahko opravite na njihovi spletni strani softorino.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki