marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Procesor:
Dvojedrni 1GHz
Zaslon:
TFT zaslon, 1280 x 800 pik (WXGA), 10,1"
Operacijski sistem:
Android OS
Teža in dimenzije:
246,2 x 170,4 x 10,9 mm (599 g)
Baterija:
Li-Ion, 6860 mAh

zunanja povezavaTehnična specifikacija na strani proizvajalca
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Samsung

Prva dvojedrna pametna medijska naprava

Samsung Galaxy Tab P7100 


Samsung Galaxy Tab P7100

14.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Samsung Electronics, ponudnik pametnih medijskih naprav in vodilno globalno podjetje na področju androidnih tabličnih računalnikov, je v sodelovanju s podjetjem Vodafone predstavil GALAXY Tab 10.1 (model P7100). GALAXY Tab 10.1 je zmogljiva pametna medijska naprava z operacijskim sistemom Android 3.0 (Honeycomb) in dvojedrnim procesorjem, izdelana za namene ultimativne mobilne zabave.
»Samsung je vodilno podjetje na tržišču tabličnih računalnikov, ki jih poganja operacijski sistem Android. Zavezali smo se, da bomo v svoji paleti izdelkov ponujali raznolike naprave z bogatim naborom funkcij in nenehno povezanostjo s spletom,« je povedal DJ Lee, podpredsednik ter vodja prodaje in marketinga. Dodal je »Samsung GALAXY Tab 10.1 je dragocena dopolnitev naše rastoče ponudbe pametnih medijskih naprav. Z 10.1 palčnim zaslonom in stereo zvočniki za prostorski zvok omogoča uporabnikom uživanje v multimedijskih vsebinah, ne da bi ob tem morali iskati kompromise v svoji mobilnosti.«

Patrick Chomet, direktor terminalov v Vodafonu je dejal: »Uporabniki Vodafanovih storitev v več kot 20 državah sveta bodo imeli spomladi med prvimi priložnost preizkusiti Galaxy Tab 10.1. Samsung je izdelal stilsko in vodilno napravo z novim operacijskim sistemom Android 3.0 (Honeycomb), ki bo na večini trgov prva naprava z novim sistemom. Vodafonove konkurenčne cene prenosov podatkov in zanesljivo ter hitro omrežje omogočajo enkratno izkušnjo uporabe Galaxy Tab 10.1.«

Samsung nadaljuje z razvojem inovativnih izdelkov, ki pomagajo pri nadaljnji rasti Androidovega ekosistema,« je povedal Andy Rubin, podpredsednik inženiringa pri Googlu.

Ker je povpraševanje na tržišču tabličnih računalnikov doseglo pričakovane razsežnosti, sta Samsung in Vodafone združila moči pri zadovoljevanju potreb uporabnikov in jim tako ponudila odlično tablično napravo s platformo Android, ki ima na voljo številne raznolike možnosti za zabavo. Bodisi pri igranju iger, branju e-knjig ali posodabljanju statusa na Facebooku, ultra tanek tablični računalnik Galaxy Tab 10.1 se bo izkazal za ultimativno središče zabave, s katerim pri Samsungu nadgrajujejo izjemen uspeh dveh milijonov prodanih naprav Samsung GALAXY Tab.

Ultimativno doživetje zabave

Z 10.1-palčnim (WXGA TFT LCD) zaslonom in kristalno čisto ločljivostjo (1280 x 800) je Samsung GALAXY Tab 10.1 edinstvena naprava, ki omogoča doživetje sto tisočih knjig, iger in aplikacij, dostopnih v trgovini aplikacij (Android Market). Izjemne vizualne kakovosti dopolnjuje stereo zvočniki za prostorski zvok, ki le še dodatno potrjuje vrhunskost modela GALAXY Tab 10.1.

Tablična naprava je prav tako opremljena s kamero z 8 milijoni slikovnih točk, ter s kamero na sprednji strani 2 milijonoma slikovnih točk, kar omogoča uporabnikom, da snemajo, predvajajo in s prijatelji delijo svoja doživetja v Full HD tehnologiji. Zahvaljujoč Android brskalniku in podpori za Flash 10.1, se lahko s Samsungovim modelom GALAXY Tab 10.1 v celoti predajate užitkom v svetu spletnih vsebin, ne glede na to, kje se nahajate.

Delovanje in hitrost

Z najnovejšo in za tablične računalnike optimizirano različico operacijskega sistema Android Honeycomb so pri Samsungu izdelali napravo, ki je izjemno zmogljiva in bliskovito hitra.

Samsung GALAXY Tab 10.1 ima na voljo dvojedrni 1GHz procesor, ki nudi hitrejša in zmogljivejša doživetja na področju večpredstavnosti in brskanja po spletu kot kadar koli doslej. Samsungov dvojedrni procesor, energijsko varčen pomnilnik DDR2 in baterija s kapaciteto 6860mAh, bodo poskrbeli, da bo Galaxy Tab 10.1 odličen, dovršen in varčen sopotnik.

Maksimalna prenosljivost

S 599 grami in 10,9 milimetri debeline je Galaxy Tab 10.1 lahek, tanek in lahko prenosljiv, ter uporabnikom omogoča brezskrbno uživanje v njegovih funkcijah tudi na poti. Zaradi vse večje potrebe po nenehni povezanosti s spletom so pri Samsungu vključili super hiter HSPA+ 21Mbps, Bluetooth 2.1+EDR in dvoantenski WI-FI kot standard za izboljšanje hitrosti mobilnega nalaganja in prenosa podatkov.

fotografije
komentarji