marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Procesor:
Intel Core M šeste generacije (dvojedrni 2,2 GHz)
Pomnilnik RAM:
4GB
Zaslon:
barvni Super AMOLED, ločljivost 2160 x 1440 pik, velikost 12 palcev
Operacijski sistem:
Windows 10
Priklop:
USB tip C
Teža in dimenzije:
290,3 x 198,8 x 6,3 mm, 693 g (Wi-Fi), 696 g (LTE)
Baterija:
5,200 mAh
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Samsung

Za maksimalno produktivnost in mobilnost

Samsung Galaxy TabPro S 


Samsung Galaxy TabPro S

06.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics je na sejmu potrošniške tehnologije CES 2016 v Las Vegasu zopet navdušilo - napovedali so tablični računalnik Galaxy TabPro S, ki združuje vrhunsko tehnologijo Samsung in operacijski sistem Microsoft Windows 10.
Z integracijo najbolj priljubljenih lastnosti prenosnih in tabličnih računalnikov bodo uporabniki deležni vseh funkcionalnosti prenosnika a v formatu lahke tablice, kar zagotavlja maksimalno produktivnost in mobilnost.

»Tablični računalnik Samsung Galaxy TabPro S je ima najboljše lastnosti tablic Samsung Galaxy in vrsto funkcij operacijskega sistema Windows 10, kar zagotavlja trenutno najnaprednejšo izkušnjo tablice na trgu,« je dejal Dongjin Ko, predsednik in vodja mobilnih komunikacij pri podjetju Samsung Electronics. »Navdušeni smo, da lahko sodelujemo s podjetjem Microsoft in ljudem ponudimo tablico 2-v-1, celovito mobilno postajo, ki resnično pripomore k večji produktivnosti in povezljivosti uporabnikov.«

Visoka stopnja produktivnosti v elegantni in priročni obliki
Tablica Galaxy TabPro S je po meri uporabnika, ki želi povečati lastno produktivnost doma, v pisarni ali na poti. Tablica namreč ponuja vse funkcionalnosti osebnega računalnika z operacijskim sistemom Windows 10 Home ali Pro za podjetja, zato lahko tako domači kot poslovni uporabniki uživajo v vseh funkcijah, ki jih omogoča operacijski sistem Windows 10. Galaxy TabPro S je združljiv tudi z že obstoječo IT infrastrukturo.

TabPro S, ki v debelino meri le 6,3 milimetrov in tehta le 693 gramov, je zasnovan za preprosto prenašanje. Ovitek za tipkovnico, ki je na voljo skupaj z napravo, pa še poveča uporabnost naprave. Tipkovnica ima tudi fleksibilen tečaj, ki omogoča optimalno gledanje z dveh kotov in s tem jasen prikaz slike v vseh okoliščinah. Zaradi Pogo-pin priključka na tipkovnici Galaxy TabPro S pa ni niti potrebe po združevanju oz. ločenem polnjenju.

Vrhunska izkušnja gledanja
Tablica Samsung Galaxy TabPro S ima prvi zaslon s tehnologijo Super AMOLED za OS Windows na trgu. Zaslon na dotik odlikuje globlji barvni kontrast s 94-odstotnimi naravnimi toni za prikaz živih barv in natančnejših podrobnosti, kar zagotavlja najboljšo izkušnjo gledanja v tem razredu. Lahek, 12-palčni zaslon AMOLED je energijsko učinkovit in uporabnikom omogoča dolgoročno uživanje v igranju iger, gledanju filmov in podobnega uživanja v zabavnih vsebinah izjemno jasnih in natančnih barv.

Zmogljivo delovanje
Galaxy TabPro S poganja najnaprednejša tehnologija Samsung za optimalno delovanje in energijsko učinkovitost. Je prvi tablični računalnik z operacijskim sistemom Windows, ki podpira najhitrejšo in najnaprednejšo povezavo LTE Cat 6. Z izboljšano funkcijo hitrega polnjenja se lahko baterija tablice Galaxy TabPro S popolnoma napolni v le 2,5 urah, ob celodnevni uporabi pa baterija zagotavlja do 10,5 ur delovanja*. Tablico poganja zmogljiv procesor Intel Core M najnovejše generacije, ki je oblikovan za tablico 2-v-1 brez ventilatorja in porabi le 4,5 W energije za zmanjšanje hrupa in povečanje učinkovitosti.

Za doseganje še večje stopnje produktivnosti je moč dokupiti vmesnik z več vhodi (HDMI, USB tipa A in C) in pisalo s povezavo Bluetooth. Tablica Galaxy TabPro S bo od februarja 2016 na voljo po vsem svetu.

fotografije
komentarji