marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Procesor:
štirijerdni 1,4 GHz Cortex-A53
Pomnilnik RAM:
3GB
Zaslon:
IPS LCD, 800 x 1280 pik, 16 M barv, velikost deset palcev, 157 ppi
Operacijski sistem:
Android OS
Priklop:
micro USB
Teža in dimenzije:
460 g, 229,8 x 159,8 x 8 mm
Baterija:
Li-Ion 4800 mAh
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Huawei

Huawei MediaPad T3 10 


Huawei MediaPad T3 10

08.12.2017
Objavil: Dare Gliha

Tablice običajno uporabljajo vsi družinski člani. Zaradi njihove intenzivne uporabe, je Huawei MediaPad T3 10 izdelan z največjo možno skrbnostjo. Narejen je iz enega kosa visokokakovostnega elegantnega aluminija. Izžareva občutek moči in prefinjenega stila, ki se prilega tako kuhinji kot lepo urejeni dnevni sobi.
Brezkompromisna kakovost

Tablice običajno uporabljajo vsi družinski člani. Zaradi njihove intenzivne uporabe, je Huawei MediaPad T3 10 izdelan z največjo možno skrbnostjo. Narejen je iz enega kosa visokokakovostnega elegantnega aluminija. Izžareva občutek moči in prefinjenega stila, ki se prilega tako kuhinji kot lepo urejeni dnevni sobi.

Kot pri vseh mobilnih napravah je zelo pomembno, da je tablični računalnik priročen. Zato Huawei MediaPad T3 10 zagotavlja moč in gladko delovanje, čeprav je debel le 7,4 mm in tehta samo 490 g. Idealen je za uporabo v daljšem časovnem obdobju in tudi praktičen potovalni spremljevalec - vaše otroke bo zaposlil med dolgimi avtomobilskimi vožnjami ali pa jim ponudil veliko zabave, medtem ko ste, recimo, na letalu.

Udobje za oči

Zaslon je ključni element mobilne naprave. Huawei MediaPad T3 10 je opremljen z 9,6-palčnim IPS zaslonom. Velik zaslon omogoča udobno gledanje filma in brskanje po spletu. Tehnologija IPS ponuja nasičene barve, visok kontrast in dobre vidne kote. MediaPad T3 10 ščiti tudi vaše oči. Omogoča vam aktiviranje funkcije Eye Comfort, ki zmanjšuje količino modre svetlobe. Rezultat tega je, da je dolgo gledanje na zaslon, še posebej zvečer, veliko bolj prijetno in ugodno za oči. Tablica Huawei je idealna za dolgo večerno brskanje po spletu ali branje e-knjig.

Dolga življenjska doba baterije

Bolj intenzivno nameravate uporabljati tablico, bolj pomembna je življenjska doba baterije. Posebej v primerih, ko tablico uporablja veliko družinskih članov ali v primerih, ko bi jo radi vzeli na dolgo pot. Baterija 4800 mAh zagotavlja, da je vaša izkušnja polna in trajna, ne glede na to, kje ste. Z njo bo MediaPad T3 10 delal tako dolgo, kot ga potrebujete.

Odlične specifikacije

Huawei je poskrbel za prave specifikacije, ki zagotavljajo visoko udobje, zanesljivost in združljivost. Hitri procesor Snapdragon s Qualcommom uporabniku zagotavlja nemoteno delovanje aplikacij in iger, dobro optimizacijo energije in visoko zmogljivost štirih 1,4-GHz jeder. Procesor podpira 2 GB Rama. 16 GB notranjega pomnilnika je mogoče razširiti z mikro SD kartico, ki vam omogoča shranjevanje več filmov, televizijskih serij in glasbe v tabličnem računalniku. Ti parametri zagotavljajo, da bo Huawei MediaPad T3 10 izpolnil vsa vaša pričakovanja.

Najnovejši sistem in EMUI

Huawei MediaPad T3 10 je opremljen z operacijskim sistemom Android 7. Videz in funkcionalnost sistema je bila izboljšana z najnovejšo različico EMUI 5.1. Ta vmesnik vključuje programe, ki zagotavljajo pravilno delovanje sistema. Manager tablice skrbi za lastno optimizacijo, ponuja vgrajeno protivirusno zaščito in na primer, blokira neželena sporočila in klice.

Pametni dostop aplikacije in nadzor vsebine vam omogočata, da drugi uporabljajo vašo napravo tako, da vam omogoča popoln nadzor. Če pustite otroke igrati, delite napravo ali celo preprečite, da bi vas kaj zmotilo. Vi ste gospodar. Poleg tega so otrokom na voljo posebne različice zvočnega snemanja, kamera in aplikacije. Z otroškim kotičkom otroci lahko varno uporabljajo Huaweievo tablico.

Nenazadnje pa odlična tablica, ki je idealno družinsko predbožično darilo očara tudi s ceno, saj je na voljo že za manj kot 200 €.

fotografije
komentarji