marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Procesor:
osemjedrni (4 x 2,3 GHz Cortex-A73 in 4 x 1,7 GHz Cortex-A53)
Pomnilnik RAM:
4GB
Pomnilnik ROM:
64MB
Zaslon:
TFT, 1200 x 2000 pik, velikost 10,4", 224 ppi, razmerje stranic 5:3
Operacijski sistem:
Android OS
Priklop:
USB tip C
Teža in dimenzije:
467 g, 244,5 x 154,3 x 7 mm
Baterija:
Li-Po 7040 mAh
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Samsung

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 


Samsung Galaxy Tab S6 Lite

18.05.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil Galaxy Tab S6 Lite, cenovno ugodni, a stilsko dovršeni tablični računalnik. Z velikim zaslonom, tankim, a kompaktnim okvirjem in izboljšanim S Pen pisalom, je Galaxy Tab S6 Lite odličen sopotnik za ustvarjanje vam priljubljenih vsebin.
“Razumemo, kako dinamično je lahko moderno življenje, saj se naše poslovno življenje hitro lahko preplete z zasebnim. Uporabniki potrebujejo vsestransko napravo, ki se lahko popolnoma prilega vsakodnevnim opravilom,” je povedal Woncheol Chai, podpredsednik in vodja ekipe načrtovanih produktnih strategij, področje mobilno poslovanje pri Samsung Electronics. “Galaxy Tab S6 Lite in novo S Pen pisalo odlikuje najnovejša tehnologija, ki uporabnikom prinaša večjo organiziranost, večopravilnost in enostavno zajemanje idej.”

Ustvarite več z novim S Pen pisalom
Ne glede na namen uporabe vašega tabličnega računalnika, je novo S Pen pisalo popolno za ustvarjanje zapiskov in je vaš zvesti asistent, ki je odličen v večopravilnosti. S Pen pisalo ima osveženo obliko, ki zagotavlja praktičnost in udobnost pri uporabi. Težko le 7,03 g in z 0,77 mm tanko konico, novo S Pen pisalo zagotavlja še večjo natančnost. Ko zaključite z ustvarjanjem idej, S Pen pisalo enostavno odložite na desno stran tabličnega računalnika (s pomočjo magneta se bo pisalo prislonilo k napravi) ali pa pisalo odložite na ovitek - vaše S Pen pisalo bo vedno pri roki. S Pen pisalo Galaxy Tab S6 Lite tabličnega računalnika je brez baterije in skrbi, povezane s polnjenjem baterije, so odveč.

S pomočjo S Pen pisala in Samsung Notes boste vaše zapiske v trenutku pretvorili v berljivo besedilo. Razvrstite in poiščite zapiske z enostavnim potegom, označite pomembne odlomke in povečajte vsebino z zmožnostjo povečave do 300 %. Vse vaše zapiske lahko izvozite kot Microsoft Word dokument ali v pdf in jpeg obliki.

Navdihujoča oblika
267 mm (10,4'') velik zaslon združuje vse prednosti širokega in odličnega zaslona. Kompaktna oblika zagotavlja odličnost za večopravilnost, delanje zapiskov in ogled video vsebin. Galaxy Tab S6 Lite je opremljen z najnovejšim One UI vmesnikom, ki je optimiziran za večje zaslone tabličnih računalnikov, in združuje več intuitivnih vizualnih vmesnikov ter orodij za enostavno navigiranje, kar omogoča preklapljanje med aplikacijami.

Na voljo v dveh edinstvenih barvnih odtenkih – Oxford siva in Angora modra. Galaxy Tab S6 Lite, z ujemajočim se S Pen pisalom ter zaščitnim ovitkom (opcijsko), je tako nepogrešljivi stilski pripomoček kot tudi vrhunsko zmogljiva naprava.

Izboljšane funkcije za še boljšo zabavo
Galaxy Tab S6 Lite vključuje pametne, uporabne in zabavne funkcije, ki omogočajo poslušanje glasbe, prenos vsebine, spletno nakupovanje ali povezovanje s prijatelji. Z vgrajenimi dvojnimi AKG zvočniki in Dolby Atmos 3D zvokom uživajte v svoji najljubši glasbi.

Samsung v partnerstvu z YouTube in Spotify sedaj prinaša še več. Uporabniki Galaxy Tab S6 Lite bodo lahko uživali v gledanju YouTube vsebin brez oglasov, prenosu in ogledu vsebin tudi takrat, ko niste povezani, ter v brezplačnemu, štirimesečnemu dostopu do YouTube Music, YouTube Kids in YouTube Premium. Medtem ko partnerstvo s Spotify prinaša enostavno brskanje po vašem naboru glasbe in podcastov. Galaxy Tab S6 Lite se lahko brezžično poveže z vašim domačim ozvočenjem in prek Spotify prenaša priljubljeni nabor vaše glasbe, vi pa imate popoln nadzor z vašim tabličnim računalnikom.

Galaxy doživetje v vašem domu
Naj bo Galaxy Tab S6 Lite v središču vašega doma. Sedaj lahko preko vašega Samsung računa sprejemate klice, pošiljate in prejemate sporočila - tudi takrat, ko vaš je vaš telefon brez signala ali v drugi sobi, ste lahko z uporabo Google Duo video klicev povezani z vašimi prijatelji. Upravljajte s svojo glasbo, pregledujte koledar, spremljate vremensko napoved ter zabeležite hitre opravke ali obvestila.

Galaxy Tab S6 Lite je naprava, ki jo lahko uporablja vsa družina. S Samsung Kids načrtujete dnevna dovoljenja in dostope do vsebin ter vašemu otroku zagotovite varno spletno raziskovanje.

fotografije
komentarji