marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Procesor:
štirijedrni, 2,3 GHz Krait 400
Pomnilnik RAM:
3GB
Zaslon:
barvni Super LCD, kapacitiven, občutljiv na dotik, 2560 x 1600 pik, 16M barv, velikost 12,2 palca
Operacijski sistem:
Android OS
Priklop:
micro USB
Teža in dimenzije:
753 g, 295,6 x 204 x 8 mm
Baterija:
Li-Ion, 9500 mAh
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Samsung

Nov mejnik za tablične računalnike

Samsung Galaxy NotePRO 


Samsung Galaxy NotePRO

08.01.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je razkril svoj nov tablični računalnik Galaxy NotePRO, ki postavlja nove standarde odličnosti z inovativno in uporabno tehnologijo. Samsung je objavil tudi, da je v kombinaciji s tem računalnikom združil moči z več kot 11 vodilnimi podjetji z mobilnimi vsebinami in storitvami na svetu, ...
... zato bodo uporabniki naprav Galaxy PRO lahko brezplačno uživali v paketu večmesečnih naročnin na storitve najboljših ponudnikov spletnih novic, družbenih medijev in pomnilniškega prostora v oblaku v skupni vrednosti okrog 515 EUR.

»Galaxy NotePRO je mejnik, po katerem Samsung resnično prevzema vodilno vlogo na trgu tabličnih računalnikov. Nova serija ponuja najboljše na področju potrošniških medijev in produktivnosti in to na najkakovostnejšem zaslonu med tabličnimi računalniki,« je ponosno izjavil J. K. Shin, generalni direktor in predsednik IT & Mobile Division pri Samsung Electronics. »Ponosni smo, da lahko v kombinaciji s svojimi vrhunskimi tabličnimi računalniki Galaxy PRO svojim uporabnikom ponudimo paket najboljših mobilnih vsebin in storitev vodilnih podjetij na tem področju – in to brezplačno. Komplet Samsungove neprekosljive tehnologije in edinstvenega paketa prestižnih aplikacij bosta zadovoljila vsem ustvarjalnim potrebam naših potrošnikov.«

Uporabniki bodo navdušeni nad prestižnim dizajnom in izjemno zmogljivostjo Galaxy NotePRO, ki je bil ustvarjen z namenom, da uspešno zadovolji vse, kar si uporabnik želi. Samsungov Galaxy NotePRO ima kristalno jasni zaslon WQXGA s 4 milijoni pik za vrhunski prikaz slike, celo paleto zmogljivih delovnih orodij, edinstvene funkcije ter prednaložene in brezplačne vsebine, zato je resnično nenadkriljiva mobilna rešitev.

Galaxy NotePRO najboljši zaslon med tabličnimi računalniki
Samsungov tablični računalnik Galaxy NotePRO si lasti prvi 12,2-palčni zaslon WQXGA (16:10) na svetu s kristalno jasno ločljivostjo (4 MP, 2560 x 1600), ki je idealno platno za ustvarjanje vsebin in uživanje v večpredstavnostnih datotekah. Zaradi večjega prikaza lahko uporabniki naenkrat vidijo več informacij in uživajo v videoigrah polne visoke ločljivosti. Z orodjem Magazine UX si lahko uporabniki še bolj prikrojijo funkcije svojih tabličnih računalnikov po meri in uredijo svoje priljubljene vsebine v kontrolno ploščo, do katerih nato lažje dostopijo. Zdaj večji ekran omogoča reviji podobno kakovost branja in spremljanja vsebin.

Idealen parter za produktivnost
Galaxy NotePRO je opremljen z orodji, ki olajšajo opravila v tako poklicnem kot zasebnem življenju.

S funkcijo Quad view zaslon razdelimo na do štiri ločena okna, v katerih imamo lahko zagnano od ene do štirih aplikacij, z izboljšanim pisalom S Pen pa lahko vsebino povlečemo iz enega okna v drugo. Inovativna zaslonska tipkovnica ima zdaj več prostora na zaslonu, zato je tipkanje udobnejše in bolj podobno tipkanju na resnično tipkovnico. S pisalom S Pen je delo hitrejše, funkcije so bolj odzivne, zato je produktivnost večja, k čemur pripomorejo kompatibilna orodja, kot so Action Memo, Scrapbook, Screen Write in S Finder. Funkcija Pen Window uporabnikom omogoča, da na zaslonu narišejo štirikotnik poljubne velikosti in s tem takoj dostopijo do edinstvenih aplikacij znotraj funkcije, kot sta YouTube ali računalo.

Galaxy NotePRO s funkcijo Remote PC omogoča preprost oddaljeni dostop do uporabnikovega zasebnega ali službenega računalnika. Hancom Office je mobilna poslovna rešitev, ki je optimizirana posebej za Androidno okolje – to je zbirka pisarniških programov za urejanje besedil, izdelavo preglednic in predstavitev, s katero lahko uporabniki odpirajo, ustvarjajo in urejajo dokumente. Prednaložena platforma Cisco WebEx Meetings je vodilna rešitev za spletne konference in omogoča stik s poslovnimi partnerji kjerkoli in kadarkoli, prvič pa je na Androidnih tabličnih računalnikih možno z WebEx deliti karkoli na svojem ekranu in neposredno odpreti sestanek v WebEx s seznama stikov. S Samsungovo funkcijo e-Meeting lahko uporabniki delijo vsebine z drugimi med samim sestankom, ne da bi se za to morali povezati z glavnim strežnikom ali v omrežje.

Najboljši darilni paket uporabniških vsebin
Za dodatno vrednost in produktivnost bo Samsungov Galaxy NotePRO opremljen z brezplačnim paketom ekskluzivnih naročniških vsebin najboljših ponudnikov spletnih novic, družbenih omrežij in shranjevanja dokumentov v oblaku v skupni vrednosti okrog 515 EUR. Med njimi so: Bitcasa, Bloomberg Businessweek+, Blurb, Cisco WebEx Meetings, Dropbox, Easilydo Pro za tablične računalnike, Evernote, Hancom Office za Androidne naprave, LinkedIn, LIVESPORT.TV, NY Times, Oxford Advanced Learner’s A-Z in Sketchbook Pro (vsebina paketa je odvisna od regije).

Samsungov tablični računalniki Galaxy NotePRO bo na voljo z različnimi možnostmi povezljivosti: samo WiFi, WiFi in 3G ali WiFi in LTE; ter različnimi velikostmi notranjega pomnilnika: 16, 32 in 64 GB, ki jih lahko povečamo s kartico MicroSD (do 64GB). Za večjo storilnost je za Galaxy NotePRO moč kupiti naslednje dodatke: različne etuije Book Covers, vmesnik USB LAN HUB, tipkovnico Universal Bluetooth and miško S Action (dodatki so odvisni od modela).

Samsungov tablični računalniki Galaxy NotePRO bo prišel na prodajne police v začetku leta 2014

fotografije
komentarji