marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Četrti Žur z razlogom za ozaveščanje mladih in promocijo SMS donatorstva


07.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone v soboto, 25. avgusta 2007, v ljubljanskem parku Tivoli organizira že četrti Žur z razlogom. Tako mladim podarja brezplačno zabavo z DJ Umekom, ob tem pa donira humanitarnim organizacijam in spodbuja mlade, da tudi sami prispevajo prek SMS sporočil za vrstnike v stiski. Žur z razlogom je brezplačen. Prične se ob 17. in zaključi ob 23. uri.

Si.mobil – Vodafone že četrto leto zapored v akciji Žur z razlogom osvešča in spodbuja mlade k dobrodelnosti. Družba hkrati vsako leto z lastnimi donatorskimi sredstvi pomaga humanitarnim organizacijam. Prvi dve leti so pomagali Ustanovi Mali vitez, Fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka, lani in letos pa ob zabavi spodbujajo SMS donacijo za Društvo Beli obroč za pomoč žrtvam kaznivih dejanj. Lani se je na Žuru z razlogom zbralo okrog dvajset tisoč mladih, Si.mobil – Vodafone pa je Društvu Beli obroč podaril donacijo v višini 2 milijona tolarjev (8.345,85 evrov).

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila, je o Žuru z razlogom povedal: »Moje osebno vodilo pri delu in v življenju, ki ga poskušam prenesti na zaposlene, prek njih pa tudi na širše okolje, je, 'delajmo dobro in imejmo se fajn'. Žur z razlogom je odličen primer te filozofije. Prek zabave spodbujamo socialni čut in gradimo kulturo družbeno odgovornega ravnanja pri mladih. Mladi se tako zabavajo ob dobri elektronski glasbi, obenem pa po svojih močeh prek SMS donacij prispevajo k boljši prihodnosti vrstnikov v stiski.«

Pošlji SMS BELIOBROC na 1919 in prispevaj 0,96 EUR za pomoč žrtvam kaznivih dejanj!

SMS donacija je od 1. avgusta do 30. septembra 2007 omogočena uporabnikom operaterjev Si.mobil - Vodafone in Mobitel GSM/UMTS, ki se v dobrodelni namen odrečeta vsem prihodkom, povezanim s sporočili SMS iz naslova ključne besede BELIOBROC.

Si.mobil – Vodafone sponzor mladih
Si.mobil – Vodafone je uveljavljen mecen avantgardnih prireditev, ki povezujejo zabavo z ustvarjalnimi in družbeno odgovornimi pobudami. Ob DiscoNautici, osrednjem kreativno-glasbenem festivalu v regiji, Dnevu elektronike in mnogih drugih plesnoelektronskih dogodkih Si.mobil – Vodafone sponzorira tudi različne kulturne, športne in izobraževalne projekte za mlade.

Žur z razlogom je zabavna in dobrodelna prireditev, ki je nastala na pobudo operaterja Si.mobil – Vodafone in ob vrhunski zabavi mlade osvešča tudi o odgovornosti in skrbi za vrstnike.

Kot sponzorja projekta Žur z razlogom sodelujeta revija Cosmopolitan in Europlakat, izvajalec projekta je Futuristični marketing; organizator se zahvaljuje tudi mestnim oblastem, ki so pokazale razumevanje za tovrstne prireditve mladih v glavnem mestu.

Beli obroč
Beli obroč Slovenije je prostovoljno, človekoljubno, nepolitično in nepridobitno društvo, ustanovljeno z namenom pomagati žrtvam kaznivih dejanj. V Beli obroč vstopajo žrtve, ki pomoč potrebujejo in tisti, ki jim jo lahko nudijo. Člani so številni strokovnjaki različnih profilov in nekatere nevladne organizacije, ki želijo s svojimi izkušnjami pomagati pri reševanju težav ljudi, ki trpijo zaradi materialnih, fizičnih ali psihičnih posledic kaznivih dejanj, predvsem tistih z elementi nasilja. Pridružujemo se besedam generalne sekretarke društva ga. Vlaste Nussdorfer: »Hvala vsem, ki podajate roko Belemu obroču Slovenije. Tudi z vašo pomočjo bomo zares uspeli vedno znova prinašati upanje v srca številnih Slovencev.«

DJ Umek
Glasbeni ambasador Žura z razlogom je eden ključnih usmerjevalcev svetovnih glasbenih trendov, s svojim ustvarjalnim nabojem pa tudi vzornik mladim, ki sicer dneve preživljajo za računalniki in na športnih igriščih. Prekaljeni didžej in glasbeni producent je maja v Križankah zagnal novo mednarodno glasbeno platformo 1605 – Sixteenofive, s katero se s somišljeniki že širi po novih zvočnih prostranstvih. Temeljita prenova zvoka, kateri se intenzivno posveča zadnja leta, je bila za tako uveljavljenega glasbenika tvegana poteza, hkrati pa edini način, da ne zaspi na lovorikah, ampak znova pokaže, da sodi med ključne plesnoelektronske mojstre, ki so tudi v tretjem tisočletju sposobni širiti zvočne meje v še neraziskane sfere. Da je bila odločitev pravilna, potrjuje tako odziv občinstva kot kritikov, ki se odlično odzivajo tako na uspešnice, kot sta Posing As Me in Carbon Occassions, kot na medijsko manj izpostavljene izdaje, s katerimi DJ Umek definira klubski svet nove generacije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki