marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Znani zmagovalci tekmovanja Samsung Smart App Challenge 2012


19.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co, Ltd., je objavil zmagovalce tekmovanja Samsung Smart App Challenge 2012, globalnega natečaja za razvijalce novih aplikacij in uporabniških izkušenj za družine pametnih mobilnih naprav Samsung GALAXY Note in GALAXY Tab.

Tekmovanje je bilo razdeljeno v dve kategoriji, in sicer ‘Samsung Apps Super Apps’ ter ‘Best S Pen Apps’, trajalo pa je kar pet mesecev – med majem in septembrom letos. Strokovna žirija je ocenjevala kategorijo ‘Best S Pen Apps’ in opravila izbor najboljših naprav za elektronsko pero S Pen, medtem ko so bili zmagovalci v kategoriji t. i. super aplikacij ‘Samsung Apps Super Apps’ izbrani glede na uspešnost prodaje uporabnikom. Aplikacije je objavilo več sto razvijalcev iz 70-ih držav, 80 aplikacij pa je bilo zmagovalnih.

“Tekmovanje Smart App Challenge je družbi Samsung Electronics omogočilo rast in širitev ekosistema aplikacij za pametne mobilne naprave. Razvijalci aplikacij so namreč pomembni partnerji podjetja, zato jih stalno spodbujamo k razvoju novih rešitev in uporabniških izkušenj. Rezultat so nekatere resnično edinstvene aplikacije, ki obogatijo uporabniško izkušnjo na Samsungovih pametnih mobilnih napravah,” je povedal WonPyo Hong, izvršni podpredsednik oddelka Media Solution Center v družbi Samsung Electronics.

Razvijalci zmagovalnih aplikacij si bodo med seboj razdelili kar 4,08 milijona ameriških dolarjev denarnih sredstev, poleg tega pa bodo deležni še vrste dodatnih marketinških in promocijskih spodbud.

Prvo nagrado v kategoriji ‘Best S Pen Apps’ je prejela aplikacija From Cheese, ki je delo italijanske programske hiše SpinVector. Aplikacija uporabnikom omogoča igranje z elektronskim peresom – to uporabnikom služi za vabljenje miške, da bi ugriznila v sir, in sicer deluje tako, da uporabnik s peresom miški riše mamljivo sled po zaslonu. Prav ta kreativni prijem je prejel obilo pohval s strani strokovne žirije. V kategoriji super aplikacij ‘Samsung Apps Super Apps’ si je zmagovalni naziv prislužilo kar prvih 60 najpogosteje na naprave GALAXY Note ter GALAXY Tab prenesenih in nameščenih aplikacij.

Največ zmagovalnih aplikacij je prispevala Kitajska, sledili pa sta ji Južna Koreja in Poljska.

Zmagovalne aplikacije Samsung še podrobneje predstavlja uporabnikom naprav GALAXY Note ter GALAXY Tab v spletni aplikacijski trgovini Samsung Apps, vse aplikacije pa si lahko ogledate tudi na uradni spletni strani tekmovanja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki