marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

Znani zmagovalci tekmovanja Samsung Smart App Challenge 2012

Deli z ostalimi

19.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co, Ltd., je objavil zmagovalce tekmovanja Samsung Smart App Challenge 2012, globalnega natečaja za razvijalce novih aplikacij in uporabniških izkušenj za družine pametnih mobilnih naprav Samsung GALAXY Note in GALAXY Tab.

Tekmovanje je bilo razdeljeno v dve kategoriji, in sicer ‘Samsung Apps Super Apps’ ter ‘Best S Pen Apps’, trajalo pa je kar pet mesecev – med majem in septembrom letos. Strokovna žirija je ocenjevala kategorijo ‘Best S Pen Apps’ in opravila izbor najboljših naprav za elektronsko pero S Pen, medtem ko so bili zmagovalci v kategoriji t. i. super aplikacij ‘Samsung Apps Super Apps’ izbrani glede na uspešnost prodaje uporabnikom. Aplikacije je objavilo več sto razvijalcev iz 70-ih držav, 80 aplikacij pa je bilo zmagovalnih.

“Tekmovanje Smart App Challenge je družbi Samsung Electronics omogočilo rast in širitev ekosistema aplikacij za pametne mobilne naprave. Razvijalci aplikacij so namreč pomembni partnerji podjetja, zato jih stalno spodbujamo k razvoju novih rešitev in uporabniških izkušenj. Rezultat so nekatere resnično edinstvene aplikacije, ki obogatijo uporabniško izkušnjo na Samsungovih pametnih mobilnih napravah,” je povedal WonPyo Hong, izvršni podpredsednik oddelka Media Solution Center v družbi Samsung Electronics.

Razvijalci zmagovalnih aplikacij si bodo med seboj razdelili kar 4,08 milijona ameriških dolarjev denarnih sredstev, poleg tega pa bodo deležni še vrste dodatnih marketinških in promocijskih spodbud.

Prvo nagrado v kategoriji ‘Best S Pen Apps’ je prejela aplikacija From Cheese, ki je delo italijanske programske hiše SpinVector. Aplikacija uporabnikom omogoča igranje z elektronskim peresom – to uporabnikom služi za vabljenje miške, da bi ugriznila v sir, in sicer deluje tako, da uporabnik s peresom miški riše mamljivo sled po zaslonu. Prav ta kreativni prijem je prejel obilo pohval s strani strokovne žirije. V kategoriji super aplikacij ‘Samsung Apps Super Apps’ si je zmagovalni naziv prislužilo kar prvih 60 najpogosteje na naprave GALAXY Note ter GALAXY Tab prenesenih in nameščenih aplikacij.

Največ zmagovalnih aplikacij je prispevala Kitajska, sledili pa sta ji Južna Koreja in Poljska.

Zmagovalne aplikacije Samsung še podrobneje predstavlja uporabnikom naprav GALAXY Note ter GALAXY Tab v spletni aplikacijski trgovini Samsung Apps, vse aplikacije pa si lahko ogledate tudi na uradni spletni strani tekmovanja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki