marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Znane vse Sony naprave linije Xperia, ki bodo prejele Jeally Bean 4.1


29.10.2012
Objavil: Janez Lukan

Čakanja je konec in sedaj lahko končno izvemo katere naprave iz družine Xperia bodo deležne nadgradnje zadnje stvaritve Googla - Android 4.1 Jeally Bean.

Na plano je prišla tudi nekoliko manj prijetna novica, in to je podatek o napravah, ki bodo ostale na različici 4.0. Prvi bodo nadgrajeni novejši Sony-jevi modeli višjega razreda, to so Xperie T, TX in V, za katere bo 4.1 Jeally Bean nared nekje v prvem četrtletju 2013. Sledile jim bodo mednarodne različice modelov Xperia S, Xperia Acro S, Xperia Go, Xperia Ion, Xperia J in Xperia P. Kaj se bo zgodilo z lokalnimi različicami, še ni znano.

Brez Jeally Bean-a bodo ostali vsi Xperia modeli iz leta 2011 (kateri so že prejeli 4.0), saj jim Sony ne more zagotoviti uporabniške izkušnje, ki se pričakuje od različice 4.1. Zanimivo pa je, da bo Xperia J deležna nadgradnje na 4.1, ima pa enako, "slabšo" različico procesorja kot večina Xperij iz leta 2011.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki