marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Znane specifikacije novega Samsunga Galaxy S4


06.03.2013
Objavil: Dare Gliha

Na spletu so se pojavile specifikacije novega Samsunga Galaxy S4, ki bo uradno predstavljen 14. marca v New Yorku. Slike so nastale pri AnTuTu benchmark testih, katerim je bil podvržen novinec.

Tako bo novinca poganjalo čipovje Exynos 5 Octa 5410 s procesorjem, ki bo tiktakal pri 1,8 GHz, vgrajenega bo 2 GB RAM-a, za grafiko pa bo skrbel PowerVR SGX 544MP. Dodatno so AnTuTu testi razkrili, da bo zaslon imel velikost 4,99 palca in polno HD ločljivost ter gostoto pik 441 ppi.

Mobilnik bo poganjal Android različice 4.2. Zanimivo je, da je na sliki vidno, da bo S4 podpiral tako GSM kot LTE omrežje, kar zavrača govorice o dveh različicah mobilnika. Prvič nasploh bo v Galaxy S4 Samsung vgradil kamero ločljivosti 13 MP, saj je dosedaj v svoje najboljše modele vgrajeval kamere ločljivosti 8 MP.

Kot omenjeno bo uradna predstavitev Samsunga Galaxy S4 14. marca v New Yorku, takrat pa boste lahko več o novincu prebrali tudi na naši strani.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki