marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

Znana cena za Google Nexus 4

Deli z ostalimi

14.11.2012
Objavil: Janez Lukan

Podjetje TheNextWeb je odkrilo, da bo LG svojo novo kreacijo ustvarjeno v partnerstvu z Google-om ponujal trgovcem v evropi za 599 € (8GB model). Ta isti model pa bo Google v svoji trgovini Google Play Store ponujal za polovico ceneje, kar pomeni, da bo krepko subvencioniral svojega paradnega konja.

To ni nobeno presenečenje, saj je za telefon s tako "močnimi" specifikacijami cena 299 € prav smešna. Ponaša se z IPS zaslonom visoke kvalitete ločljivosti 1280x768, super zmogljivim procesorjem Qualcomm s4 Krait, 2GB rama, 8 mega-točkovno kamero in prelepo obliko.

Ena od značilonosti Google-a je, da se v svetu potrošniške elektronike preprosto ne zmenijo za dobiček od mobilnih naprav, saj njihov glavni vir dohodka pride od oglaševanja, kar mu daje veliko prednost pred konkurenco.

Več o mobilniku Nexus 4 si lahko preberete v predstavitvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki