marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

Zložljivi zaslon telefona Samsung Galaxy Z Flip6 bo imel manj izrazito gubo


31.05.2024
Objavil: Dare Gliha

Samsungov Galaxy Z Flip6 prihaja julija skupaj z Galaxy Z Fold6 in očitno bo imel majhno, a pomembno nadgradnjo. Po novem poročilu iz Samsungove domovine Koreje bo Flip6 uporabljal debelejše ultra tanko steklo (UTG) kot njegov predhodnik.

To bo imelo za posledico manj izrazito gubo, ki poteka skozi sredino prepogljivega zaslona, kar je seveda dobra novica, glede na to, da se mnogi Samsungovi konkurenti zdaj ponašajo z minimalnimi ali celo skoraj nevidnimi gubami.

Zanimivo je, da to ne bo doseženo s spremembo zasnove tečaja - za vse bo poskrbelo debelejše steklo UTG. Torej ne pričakujte nevidne gube, a vseeno bo manjša.

Poročilo še navaja, da bo debelina Flip6-ovega stekla UTG približno 50μm, v primerjavi s 30μm pri Flip5. Naslednje leto naj bi Galaxy Z Flip7 dobil nov tečaj, kar bo gubo še bolj zmanjšalo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki