marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Zgodnji prihod nove Nokie N 96


27.08.2008
Objavil: Igor Prešeren

Nokia je storila nadvse nepričakovano potezo z zgodnjo izdajo modela N 96, ki je bila ponujena redkim izbrancem, ki so bili člani posebnega tekmovanja.

Finci so pripravili 96 (zanimivo kajne) novih setov telefonov za tiste, ki so zmagali na tekmovanju oziroma donirali 759 ameriških dolarjev organizaciji, ki se trudi za ohranitev ogrožene rdeče pande. Za svoj prispevek, so ti posamezniki prejeli posebno serijo Nokie N 96, ki je bila zapakirana v posebni sivi škatli z zlatim okrasjem.

Spletna stran, ki je organizirala tekmovanje je uporabila eno najboljših in najoriginalnejših reklamnih potez vseh časov. Nokia je namreč pripravila reklamo z uporabo kratkih izsekov iz filma Prežeči tiger, skriti zmaj in sicer na tak način, da so v the izsekih predstavili vse kvalitete telefona in vse skupaj je izpadlo fenomenalno dobro.

Kljub dobrotam, kot so fotoaparat, MP3 predvajalnik, GPS navigacija, ki napravo uvrščajo v družino multimedijskih računalnikov, ostaja Nokia N 96 v prvi vrsti še vedno telefon.

Kakorkoli že, ta napravica je tako v rokah izbrancev že cel mesec in pol pred uradnim prihodom telefona. Od tega, da si normalni ljudje trenutno še ne morejo lastiti nove naprave pa bodo imele največ koristi ogrožene rdeče pande in pa sama Nokia.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki