marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Zgodnji prihod nove Nokie N 96


27.08.2008
Objavil: Igor Prešeren

Nokia je storila nadvse nepričakovano potezo z zgodnjo izdajo modela N 96, ki je bila ponujena redkim izbrancem, ki so bili člani posebnega tekmovanja.

Finci so pripravili 96 (zanimivo kajne) novih setov telefonov za tiste, ki so zmagali na tekmovanju oziroma donirali 759 ameriških dolarjev organizaciji, ki se trudi za ohranitev ogrožene rdeče pande. Za svoj prispevek, so ti posamezniki prejeli posebno serijo Nokie N 96, ki je bila zapakirana v posebni sivi škatli z zlatim okrasjem.

Spletna stran, ki je organizirala tekmovanje je uporabila eno najboljših in najoriginalnejših reklamnih potez vseh časov. Nokia je namreč pripravila reklamo z uporabo kratkih izsekov iz filma Prežeči tiger, skriti zmaj in sicer na tak način, da so v the izsekih predstavili vse kvalitete telefona in vse skupaj je izpadlo fenomenalno dobro.

Kljub dobrotam, kot so fotoaparat, MP3 predvajalnik, GPS navigacija, ki napravo uvrščajo v družino multimedijskih računalnikov, ostaja Nokia N 96 v prvi vrsti še vedno telefon.

Kakorkoli že, ta napravica je tako v rokah izbrancev že cel mesec in pol pred uradnim prihodom telefona. Od tega, da si normalni ljudje trenutno še ne morejo lastiti nove naprave pa bodo imele največ koristi ogrožene rdeče pande in pa sama Nokia.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki