marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Zgodnji prihod nove Nokie N 96


27.08.2008
Objavil: Igor Prešeren

Nokia je storila nadvse nepričakovano potezo z zgodnjo izdajo modela N 96, ki je bila ponujena redkim izbrancem, ki so bili člani posebnega tekmovanja.

Finci so pripravili 96 (zanimivo kajne) novih setov telefonov za tiste, ki so zmagali na tekmovanju oziroma donirali 759 ameriških dolarjev organizaciji, ki se trudi za ohranitev ogrožene rdeče pande. Za svoj prispevek, so ti posamezniki prejeli posebno serijo Nokie N 96, ki je bila zapakirana v posebni sivi škatli z zlatim okrasjem.

Spletna stran, ki je organizirala tekmovanje je uporabila eno najboljših in najoriginalnejših reklamnih potez vseh časov. Nokia je namreč pripravila reklamo z uporabo kratkih izsekov iz filma Prežeči tiger, skriti zmaj in sicer na tak način, da so v the izsekih predstavili vse kvalitete telefona in vse skupaj je izpadlo fenomenalno dobro.

Kljub dobrotam, kot so fotoaparat, MP3 predvajalnik, GPS navigacija, ki napravo uvrščajo v družino multimedijskih računalnikov, ostaja Nokia N 96 v prvi vrsti še vedno telefon.

Kakorkoli že, ta napravica je tako v rokah izbrancev že cel mesec in pol pred uradnim prihodom telefona. Od tega, da si normalni ljudje trenutno še ne morejo lastiti nove naprave pa bodo imele največ koristi ogrožene rdeče pande in pa sama Nokia.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki