marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Zfone: varna VoIP komunikacija na pametnih mobilnikih


23.10.2007
Objavil: Dušan Kodila

Atelier in Philip Zimmerman sta sklenila partnerstvo. Ponujala bosta varno komunikacijo preko IPja (VoIP) za mobilnike s Symbian OS. Aplikacija Zfone, ki deluje na pametnih mobilnikih s Symbian operacijskim sistemom, samodejno zaščiti klice, ki potekajo preko interneta in tako pretvori sam mobilnik v varen krypto mobilnik.

Zfone tako zaščiti vsak glasovni paket, ki potuje preko internet protokola (IP) na oziroma iz mobilnika in obenem onemogoči kakršnokoli prisluškovanje.

Program je združljiv z vsemi SIP/RTP VoIP klienti, in se ga lahko uporablja na vseh Nokia mobilnikih serije S60. Zfone je prav tako kompatibilen z različicami namenjenim domačim računalnikom in tako omogoča varne klice med osebnim računalnikom in mobilnikom.

Tehnologija samodejno zazna ali druga naprava omogoča varno enkripcijo ali ne, preden vzpostavi varen VoIP klic.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki