marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Zfone: varna VoIP komunikacija na pametnih mobilnikih


23.10.2007
Objavil: Dušan Kodila

Atelier in Philip Zimmerman sta sklenila partnerstvo. Ponujala bosta varno komunikacijo preko IPja (VoIP) za mobilnike s Symbian OS. Aplikacija Zfone, ki deluje na pametnih mobilnikih s Symbian operacijskim sistemom, samodejno zaščiti klice, ki potekajo preko interneta in tako pretvori sam mobilnik v varen krypto mobilnik.

Zfone tako zaščiti vsak glasovni paket, ki potuje preko internet protokola (IP) na oziroma iz mobilnika in obenem onemogoči kakršnokoli prisluškovanje.

Program je združljiv z vsemi SIP/RTP VoIP klienti, in se ga lahko uporablja na vseh Nokia mobilnikih serije S60. Zfone je prav tako kompatibilen z različicami namenjenim domačim računalnikom in tako omogoča varne klice med osebnim računalnikom in mobilnikom.

Tehnologija samodejno zazna ali druga naprava omogoča varno enkripcijo ali ne, preden vzpostavi varen VoIP klic.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki