marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Zeemote JS1 ob nakupu W760 brezplačno


21.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Zeemote in Sony Ericsson sta najavila skupen projekt na Nizozemskem, pri katerem bodo kupci walkman modela W760 do 31. oktobra letos prejeli brezplačni modrozobi daljinski upravljalnik Zeender JS1. Za pridobitev brezplačnega upravljalnika morajo le poslati po pošti kupon, ki ga prejmejo pri nakupu telefona.

W760 bo imel prednaloženi dve Zeenderjevi igri, dodatne štiri pa bo moč prenesti na mobilnik preko samega mobilnika in menija »Zabava in Prenos«. Poleg vseh zmožnosti, ki jih W760 ponuja, pa bo Zeenderjev JS1 upravljalnik omogočil povsem novo dimenzijo mobilnega igranja.

»Sony Ericsson želi svojim uporabnikom omogočiti inovativne rešitve. Pred kratkim smo predstavili model F305, ki je namenjen v prvi vrsti uporabnikom, ki želijo igrati igre, sedaj pa uporabnikom na Nizozemskem kot prvim ponujamo nagrajen kontroler Zeemote JS1,« je povedal Max Van Den Berg, predstavnik Sony Ericssona v Beneluxu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki