marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Začela se je 21. NT konferenca


16.05.2016
Objavil: Dare Gliha

V Portorožu se je danes pričela 21. Microsoftova NT konferenca, na katero je prijavljenih več kot 1500 udeležencev, katerim bo predavalo preko 150 domačih in tujih strokovnjakov. Do srede bodo tako udeležencem na voljo različne tematike ter tudi več kot 10 celodnevnih seminarjev.

Osrednja nit letošnje konference je digitalna preobrazba poslovanja. Pri tem gre za proces, ko se rešitve s področja IT vedno bolj vključujejo v poslovanje podjetij, kar omogoča hitrejše poslovanje ter uvajanje inovativnih rešitev.

Danes so se tako začela predavanja in celodnevne delavnice z različno tematiko in stopnjo zahtevnosti. Uradno odprtje je napovedano za jutri, za zadnji dan pa je program podobno strokovno naravnan kot prvi dan.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki