marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Z novimi Tušmobilovimi paketi Najbližji sedaj še več brezskrbne komunikacije


25.11.2013
Objavil: Dare Gliha

V Tušmobilu znajo vedno prisluhniti potrebam, željam in finančnim zmožnostim uporabnikov, kar so v preteklosti že večkrat dokazali s ponudbo inovativnih uporabniških paketov. Tako že danes v svoji redni ponudbi predstavljajo razširjeno družino naročniških paketov Najbližji, ki so jo za še bolj brezskrbno komunikacijo dopolnili s tremi novimi paketi, ki bodo s posebno akcijsko praznično ponudbo telefonov in tablic, ki jo ob tem obljubljajo, še privlačnejši.

A s tem novosti, ki bodo prav gotovo razveselile uporabnike, še ni konec, saj za personalizirano oblikovanje paketov z zakupom dodatnih enot pripravljajo tudi nove add-on pakete, ki so jih poimenovali Dodatki PLUS.

Tudi s to novostjo v Tušmobilu ponovno dokazujejo, da ponujajo največ storitev za najmanj denarja. Da to dobro vedo tudi uporabniki, med drugim potrjuje stalno naraščajoče število uporabnikov, ki je v zadnjem mesecu že preseglo mejo 270.000 in se tako vztrajno približuje magični meji 300.000. K temu cilju bo gotovo pripomogla tudi zadnja novost, ki bo uporabnikom od danes dalje na voljo kot del redne Tušmobilove ponudbe.

Razširjena družina naročniških paketov Najbližji, s katero so v Tušmobilu stopili še bliže potrebam svojih uporabnikov, bo namreč po novem poleg obstoječega paketa Najbližji M, ki prinaša 500 minut pogovorov v lastnem omrežju, 500 minut v ostalih omrežjih, 500 SMS ali MMS sporočil in 500 MB prenosa podatkov, uporabnikom, ki jim te količine ne zadostujejo, v novih paketih Najbližji L, Najbližji XL in Najbližji NET omogočala še več brezskrbnega komuniciranja. Pri tem pa uporabniki natančno vedo, koliko bo znašal račun na koncu meseca. Z novim paketom Najbližji L bodo tako za le 19,90 evra dobili po 2.000 enot posamezne storitve oz. skupno kar 8.000 enot, v paketu XL pa za zgolj 29,90 evra skupno kar 12.000 enot oz 3.000 za posamezno storitev. Posebnost, namenjena predvsem zahtevnejšim uporabnikom, ki veliko uporabljajo splet, je nov paket Najbližji NET. Ta navdušuje s kar 5.000 MB prenosa podatkov, ki jih uporabniki lahko koristijo tudi na dodatni SIM kartici, in s po 500 enotami ostalih storitev na osnovni SIM kartici.

Nove pakete Najbližji bodo v Tušmobilu pospremili še z dodatnimi akcijskimi bombončki. Čeprav so prepričani, da se bodo v novih paketih našli številni uporabniki, so za še bolj personalizirano oblikovanje paketa z Dodatki Plus ponudili možnost zakupa še dodatnih enot, za katerega se lahko uporabniki odločijo glede na individualne potrebe in jih vsak mesec poljubno vklapljajo in izklapljajo. Da bodo lahko v popolnosti izkoristili vključene storitve, so v Tušmobilu v paketih Najbližji L in Najbližji NET pripravili še praznično ponudbo odličnih telefonov in tablic po še dodatno znižanih cenah, ki bodo na voljo le do konca leta. Vsem, ki se bodo odločili za paket Najbližji NET, bodo dodatno sim kartico za koriščenje prenosa podatkov v prvih treh mesecih podarili brezplačno.

V Tušmobilu pa so poleg ponudbe inovativnih uporabniško prijaznih paketov prepričljivi tudi pri zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje, ki jo omogočajo z lastnim tehnološko naprednim omrežjem Nokia Solution and Networks, s katerim pokrivajo že 98,75 % prebivalstva, hkrati pa s ciljem, uporabnikom zagotoviti najboljšo mobilno komunikacijo, stalno izvajajo izboljšave in nadgradnje svojega omrežja.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki