marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Z Mobitelovo ponudbo do cenejšega gostovanja


04.04.2011
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je predstavil nove pakete, ki omogočajo zakup klicev in sporočil SMS pri uporabi mobilnih storitev v tujini. Z njimi si lahko Mobitelovi naročniki znižajo stroške gostovanja v omrežjih operaterjev EU in Balkana. Zakupljene količine veljajo ne glede na operaterja ali državo, kamor kličejo oz. pošiljajo SMS-sporočila.

Mobitel je uvedel uporabnikom prijazne pakete, ki omogočajo cenovno ugodno komunikacijo med gostovanjem v omrežjih tujih operaterjev EU in določenih držav Balkana. Tako lahko sedaj Mobitelovi naročniki zakupijo določene količine klicev in sporočil SMS ter si na ta način znižajo stroške gostovanja. Omenjene novosti bodo veseli predvsem uporabniki, ki veliko časa preživijo v tujini.

Pri gostovanju v državah EU imajo Mobitelovi naročniki z izbiro »Ura pogovorov – EU« na voljo 60 minut dohodnih in odhodnih klicev, s paketom »100 sporočil – EU« pa 100 sporočil SMS. Zakupljene količine klicev in poslanih SMS-sporočil veljajo iz omrežij vseh mobilnih operaterjev območja EU v katerokoli državo sveta, ne le v Slovenijo, in sicer tako v mobilna kot stacionarna omrežja.

Pri gostovanju v določenih državah Balkana pa lahko uporabniki z izbiro »Ura pogovorov – Balkan« zakupijo 60 minut dohodnih in odhodnih klicev oz. z izbiro »100 sporočil – Balkan« 100 SMS-sporočil. Paketa za države Balkana veljata v omrežjih vseh mobilnih operaterjev v državah: Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Črna gora, Kosovo, Makedonija ter Srbija. Pri tem ni pomembno, v kateri državi ali omrežju se klicana številka nahaja.

Naročniki omenjene pakete naročijo z obrazcem Naročilo dodatnih storitev ali uredijo v najbližjem Mobitelovem centru.

Več informacij o novi Mobitelovi ponudbi je na voljo na spletnem mestu www.mobitel.si.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki