marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Z Mobitelovo ponudbo do cenejšega gostovanja


04.04.2011
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je predstavil nove pakete, ki omogočajo zakup klicev in sporočil SMS pri uporabi mobilnih storitev v tujini. Z njimi si lahko Mobitelovi naročniki znižajo stroške gostovanja v omrežjih operaterjev EU in Balkana. Zakupljene količine veljajo ne glede na operaterja ali državo, kamor kličejo oz. pošiljajo SMS-sporočila.

Mobitel je uvedel uporabnikom prijazne pakete, ki omogočajo cenovno ugodno komunikacijo med gostovanjem v omrežjih tujih operaterjev EU in določenih držav Balkana. Tako lahko sedaj Mobitelovi naročniki zakupijo določene količine klicev in sporočil SMS ter si na ta način znižajo stroške gostovanja. Omenjene novosti bodo veseli predvsem uporabniki, ki veliko časa preživijo v tujini.

Pri gostovanju v državah EU imajo Mobitelovi naročniki z izbiro »Ura pogovorov – EU« na voljo 60 minut dohodnih in odhodnih klicev, s paketom »100 sporočil – EU« pa 100 sporočil SMS. Zakupljene količine klicev in poslanih SMS-sporočil veljajo iz omrežij vseh mobilnih operaterjev območja EU v katerokoli državo sveta, ne le v Slovenijo, in sicer tako v mobilna kot stacionarna omrežja.

Pri gostovanju v določenih državah Balkana pa lahko uporabniki z izbiro »Ura pogovorov – Balkan« zakupijo 60 minut dohodnih in odhodnih klicev oz. z izbiro »100 sporočil – Balkan« 100 SMS-sporočil. Paketa za države Balkana veljata v omrežjih vseh mobilnih operaterjev v državah: Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Črna gora, Kosovo, Makedonija ter Srbija. Pri tem ni pomembno, v kateri državi ali omrežju se klicana številka nahaja.

Naročniki omenjene pakete naročijo z obrazcem Naročilo dodatnih storitev ali uredijo v najbližjem Mobitelovem centru.

Več informacij o novi Mobitelovi ponudbi je na voljo na spletnem mestu www.mobitel.si.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki