marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaQualcomm bo Snapdragon 8 Gen 2 predstavil novembra
10.08.2022

Qualcomm je razkril datum naslednjega dogodka Snapdragon Summit, ki vedno poteka na Havajih. Običajno je sicer potekal decembra, letos pa bo ta tridnevni dogodek potekal od 15. do 17. novembra.

slikaApple se v ZDA sooča s potencialno skupinsko tožbo zaradi praks Apple Pay
08.08.2022

Kreditna družba Affinity Credit Union iz Iowe toži Apple zaradi domnevnega protikonkurenčnega ravnanja pri upravljanju storitve Apple Pay. To se lahko spremeni v skupinsko tožbo in je podobno tožbi, ki je bila lani vložena v EU.

slikaWhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom
05.08.2022

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

slikaSkoraj osem od desetih Slovencev do spleta dostopa prek mobilnega telefona
03.08.2022

Kar 79,45 odstotka Slovencev danes do spletnih vsebin dostopa prek mobilnega telefona, kaže najnovejša iPROMova analiza o tehnoloških značilnostih naprav, s katerimi spletni uporabniki dostopajo do digitalnih medijev. Mobilni dostop je od junija lani do letošnjega junija rasel z upočasnjeno stopnjo rasti, in sicer je zabeležil rast za pet odstotnih točk.

slikaTudi Xiaomi naj bi delal na telefonu s senzorjem 200 MP
01.08.2022

Motorola ni edino podjetje, ki dela na telefonu s kamero 200 MP - Digital Chat Station poroča, da je na poti telefon s senzorjem 200 MP, čipovjem Snapdragon 8+ Gen 1, zaslonom 120 Hz in baterijo 5 000 mAh.

članki

Z Mobitelovo ponudbo do cenejšega gostovanja


04.04.2011
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je predstavil nove pakete, ki omogočajo zakup klicev in sporočil SMS pri uporabi mobilnih storitev v tujini. Z njimi si lahko Mobitelovi naročniki znižajo stroške gostovanja v omrežjih operaterjev EU in Balkana. Zakupljene količine veljajo ne glede na operaterja ali državo, kamor kličejo oz. pošiljajo SMS-sporočila.

Mobitel je uvedel uporabnikom prijazne pakete, ki omogočajo cenovno ugodno komunikacijo med gostovanjem v omrežjih tujih operaterjev EU in določenih držav Balkana. Tako lahko sedaj Mobitelovi naročniki zakupijo določene količine klicev in sporočil SMS ter si na ta način znižajo stroške gostovanja. Omenjene novosti bodo veseli predvsem uporabniki, ki veliko časa preživijo v tujini.

Pri gostovanju v državah EU imajo Mobitelovi naročniki z izbiro »Ura pogovorov – EU« na voljo 60 minut dohodnih in odhodnih klicev, s paketom »100 sporočil – EU« pa 100 sporočil SMS. Zakupljene količine klicev in poslanih SMS-sporočil veljajo iz omrežij vseh mobilnih operaterjev območja EU v katerokoli državo sveta, ne le v Slovenijo, in sicer tako v mobilna kot stacionarna omrežja.

Pri gostovanju v določenih državah Balkana pa lahko uporabniki z izbiro »Ura pogovorov – Balkan« zakupijo 60 minut dohodnih in odhodnih klicev oz. z izbiro »100 sporočil – Balkan« 100 SMS-sporočil. Paketa za države Balkana veljata v omrežjih vseh mobilnih operaterjev v državah: Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Črna gora, Kosovo, Makedonija ter Srbija. Pri tem ni pomembno, v kateri državi ali omrežju se klicana številka nahaja.

Naročniki omenjene pakete naročijo z obrazcem Naročilo dodatnih storitev ali uredijo v najbližjem Mobitelovem centru.

Več informacij o novi Mobitelovi ponudbi je na voljo na spletnem mestu www.mobitel.si.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki