marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Yahoo! Go 2.0 že na voljo


07.07.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pred kratkim so v Angliji in v drugih 12 državah po svetu predstavili aplikacijo Yahoo! Go 2.0 za mobilne telefone. Zadeva omogoča milijonom uporabnikom popolnoma lokalizirane uporabniške izkušnje in sicer v Kanadi, Franciji, Nemčiji, ...

... Indiji, Indoneziji, Italiji, Maleziji, na Filipinih, Singapurju, Španiji, Angliji, Tajski in v Vietnamu.

Nova beta različica pa ima več ali manj enako funkcionalnost, kot ameriška različica.

Glavne značilnosti nove aplikacije:

 • Hitrejša kot kdajkoli prej - izboljšana skupna hitrost, vključno s krajšimi časi nalaganja.
 • Še boljši e-poštni odjemalnik - zmožnost odpiranja večih tipov priponk, vključno s PDF datotekami in Microsoftovimi Word, Excel dokumenti. Omogočen pa je tudi dostop do Yahoo poštnih datotek.
 • Lažje ostane povezana - iskanje po Yahoojevem imeniku za klic ali za pomoč pri usmerjanju v prometu. Vse to se izvede z samo enim klikom
 • Izboljšani rezultati mobilnega iskanja - hitrejši dostop do boljših rezultatov z aplikacijo oneSearch
 • Marco Boerries, podpredsednik družbe Connected Life Division, Yahoo! je povedal: "Naša predstavitev, ki se je odvila predkratkim je svetovnim uporabnikom poslala sporočilo o popolni pripravljenosti Yahoo! Go 2.0 aplikacije. Z ogromnim številom uporabniških odzivov smo prepričani, da bo aplikacija kot neke vrste katalizator pri širših adopcijah mobilnega interneta," in dodal: Uporabniki bi na svojih mobilnikih radi preprost dostop do interneta, Yahoo! Go 2.0 omogoča dostop do spletnih vsebin in vam ponuja odgovore, kjerkoli že ste."

  Lokalizirana beta različica bo proti koncu julija na voljo za več kot 200 različnih tipov in za več ko 400 tipov mobilnikov proti koncu leta. Prednaložena bo na nove naprave proizvajalcev, kot so: Nokia, Motorola, Samsung, LG in HTC.
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki