marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Xperia X Performance na vrhu lestvice DxOMark Mobile


08.08.2016
Objavil: Thomas Bergant

Rezultati so znani, Xperia X Performance je prejel najvišjo oceno na ocenjevanju DxOMark Mobile. DxO Labs so nagradili pametni telefon Xperia X Performance s končno oceno 88 točk z izpostavitvijo hitrosti kamere in natančne samodejne izostritve tako v svetlih kot slabih svetlobnih pogojih ter tarčne osvetlitve in dinamičnega razpona. Poleg kamere je DxO pohvalil tudi kakovost stabilizacije, zmanjšanje šuma in samodejno izostritev pri snemanju videoposnetkov.

Vedno je naš cilj predstavljanje inovacij in vodstvo v svetu mobilne fotografije, predvsem preko tehnoloških napredkov, kot je tudi hibridna samodejna izostritev s predvidevanjem pri pametnih telefonih Xperia X in X Performance. S prepoznavanjem tega gre za veliko pohvalo posameznikom in ekipam, ki so preživeli neštete ure pri snovanju doživetja kamere, ki upamo, da ga bodo naši uporabniki vzljubili.

DxOMark je prepoznaven industrijski standard za kakovost kamer in objektivov. DxO testira že leta kamere na digitalnem, tradicionalnem in mobilnem področju, njihovo priznanje pa je najboljša možna ocena, ki jo pametni telefon lahko prejme za zajemanje slik in videoposnetkov.

Kljub pohvalam in priznanjem, kot je ta, nas to le vzpodbuja k nadaljnjim inovacijam, nenehnim izboljšavam in predstavljanju novih idej pri naših pametnih telefonih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki