marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Xperia Neo z zamudo


28.04.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Preprodajalec mobilnikov Clove je objavil zamudo pri dobavi novega Sony Ericssonovega modela Xperia Neo. Sony Ericssonov Android bi moral na police priti že 19. aprila letos, vendar se je rok zaradi katastrof na Japonskem prestavil na mesec julij.

Uradno sporočilo Sony Ericssona se glasi: "Medtem, ko še vedno ocenjujemo vplive naravnih katastrof na naše poslovovanje, smo naše stranke in distributerje obvestili o zamudi določenega obsega mobilnikov Xperie Arc, Xperie Play in Xperie Neo. Xperia Neo je že na trgu v omejenih količinah. Zaradi logističnih težav, ki so posledica situacije na Japonskem, smo prestavili obsežnejšo predstavitev Xperie Neo na tretji kvartal letošnjega leta."

Pri Sony Ericssonu naj bi se spogledovali z alternativnimi načini logistike, vendar rok še vedno ostaja julijski. Tako kot pri zamudi Xperie Neo pričakujejo tudi pri Xperii Arc in Xperii Play vse manjše zaloge. Zatorej, če si res želite Android 2.3 in igračarski mobilnik, bo potrebno čimpreje stopiti v akcijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki