marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Xperia in Box v prazničnem času podarjata prostor za shranjevanje


21.12.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je objavil podrobnosti nove promocije v sodelovanju z Box, ki bo vsakemu lastniku mobilnega telefona Xperia omogočila dostop do 50 GB brezplačnega prostora za shranjevanje in izmenjavo datotek.

S preprosto prijavo v Box preko aplikacije Box za Android, ki je na voljo na tržnici Android, lahko kupci telefonov Xperia časovno neomejeno in brezplačno uporabljajo 50 GB prostora na spletnem strežniku, tudi v slovenščini.

Promocija Box se je pričela 15. decembra 2011 in se bo zaključila 31. decembra 2012. Promocija je na voljo za vse kupce pametnih mobilnih telefonov Xperia, vključno z modelom Xperia X10 in vsemi telefoni iz družine Xperia, ki so bili predstavljeni kasneje.

»Ker uporabniki pametnih telefonov Xperia snemajo vse več fotografij, poslušajo več glasbe in gledajo vse več videoposnetkov, še posebej v prazničnem času, smo želeli zagotoviti, da lahko svoje vsebine prenesejo v oblak in si jih ogledajo na več napravah. Xperia in Box bosta kupcem ponudila dostop do ogromne količine vsebin od kjerkoli ter njihov pametni telefon postavila v samo središče njihovega povezanega življenjskega stila,« je dejal Steve Walker, vodja trženja pri Sony Ericssonu.

»Ker vse več uporabnikov svoje osebne naprave prinaša na delo in tako kar najbolje izkorišča možnosti mobilnega računalništva, je bistvenega pomena, da jim ni potrebno skrbeti glede omejitev prostora za shranjevanje,« je dejal Aaron Levie, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Box. »S partnerstvom s Sony Ericssonom tem uporabnikom omogočamo uporabo vseh zmogljivosti upravljanja in izmenjave vsebin v oblaku, ki jih omogoča Box.«

S pomočjo storitve za izmenjavo in shranjevanje datotek Box, lahko kupci mobilnih telefonov Xperia enostavno dostopajo do svojih vsebin od kjerkoli in z več naprav. Dandanes, Box omogoča ogled, prenos na strežnik in izmenjavo ter upravljanje z vsebinami za preko 8 milijonov posameznikov in 100.000 podjetij. Sedaj imajo lastniki pametnih telefonov Xperia možnost upravljati z velikansko količino vsebin v oblaku s 50 GB brezplačnega prostora, ki zadošča za okoli 50.000 dokumentov, fotografij in predstavitev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki