marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

Xperia in Box v prazničnem času podarjata prostor za shranjevanje


21.12.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je objavil podrobnosti nove promocije v sodelovanju z Box, ki bo vsakemu lastniku mobilnega telefona Xperia omogočila dostop do 50 GB brezplačnega prostora za shranjevanje in izmenjavo datotek.

S preprosto prijavo v Box preko aplikacije Box za Android, ki je na voljo na tržnici Android, lahko kupci telefonov Xperia časovno neomejeno in brezplačno uporabljajo 50 GB prostora na spletnem strežniku, tudi v slovenščini.

Promocija Box se je pričela 15. decembra 2011 in se bo zaključila 31. decembra 2012. Promocija je na voljo za vse kupce pametnih mobilnih telefonov Xperia, vključno z modelom Xperia X10 in vsemi telefoni iz družine Xperia, ki so bili predstavljeni kasneje.

»Ker uporabniki pametnih telefonov Xperia snemajo vse več fotografij, poslušajo več glasbe in gledajo vse več videoposnetkov, še posebej v prazničnem času, smo želeli zagotoviti, da lahko svoje vsebine prenesejo v oblak in si jih ogledajo na več napravah. Xperia in Box bosta kupcem ponudila dostop do ogromne količine vsebin od kjerkoli ter njihov pametni telefon postavila v samo središče njihovega povezanega življenjskega stila,« je dejal Steve Walker, vodja trženja pri Sony Ericssonu.

»Ker vse več uporabnikov svoje osebne naprave prinaša na delo in tako kar najbolje izkorišča možnosti mobilnega računalništva, je bistvenega pomena, da jim ni potrebno skrbeti glede omejitev prostora za shranjevanje,« je dejal Aaron Levie, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Box. »S partnerstvom s Sony Ericssonom tem uporabnikom omogočamo uporabo vseh zmogljivosti upravljanja in izmenjave vsebin v oblaku, ki jih omogoča Box.«

S pomočjo storitve za izmenjavo in shranjevanje datotek Box, lahko kupci mobilnih telefonov Xperia enostavno dostopajo do svojih vsebin od kjerkoli in z več naprav. Dandanes, Box omogoča ogled, prenos na strežnik in izmenjavo ter upravljanje z vsebinami za preko 8 milijonov posameznikov in 100.000 podjetij. Sedaj imajo lastniki pametnih telefonov Xperia možnost upravljati z velikansko količino vsebin v oblaku s 50 GB brezplačnega prostora, ki zadošča za okoli 50.000 dokumentov, fotografij in predstavitev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki