marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Xiaomi v Atenah predstavil serijo Redmi Note 12


05.04.2023
Objavil: Dare Gliha

Xiaomi je danes v Atenah zbranim novinarjem predstavil težko pričakovano serijo Redmi Note 12. Priljubljena linija gradi na seriji Note 11 in vključuje štiri naprave: Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G in Redmi Note 12.

Te nadgradnje vključujejo sistem kamer, življenjsko dobo baterije, hitrost polnjenja in uporabniku prijazen dizajn, vse to po izvrstni ceni. Z globalno predstavitvijo serije Redmi Note 12 Xiaomi ponovno dokazuje svojo zavezanost omogočiti dostop do vrhunskih funkcij pametnega telefona ljudem po vsem svetu. Predstavljena je bila tudi Redmi Watch 3, elegantna nova pametna ura s svetlim in jasnim zaslonom, različnimi športnimi in zdravstvenimi funkcijami ter natančno večsistemsko povezavo GPS.

Redmi Note 12 Pro+ 5G in Redmi Note 12 Pro 5G

Glavni zvezdnik serije Redmi Note 12 je Redmi Note 12 Pro+ 5G z zmogljivim sistemom trojnih kamer. Z vrhunsko glavno kamero z 200 milijoni slikovnih pik z OIS, ultraširoko kamero in makro kamero želi ta vrhunska naprava na novo opredeliti fotografijo za segment pametnih telefonov višjega srednjega razreda. Redmi Note 12 Pro 5G nudi tudi odlično fotografsko izkušnjo, saj ima veliko, zmogljivo tipalo IMX766 z OIS ter ultraširoko in makro kamero za impresivne posnetke tudi pri šibki svetlobi. Z zmogljivimi algoritmi programske opreme AI, povečano hitrostjo obdelave slik in drugimi uporabnimi funkcijami pripomočkov dodatno dopolnjuje celotno izkušnjo uporabe kamere.

Tako Redmi Note 12 Pro+ 5G kot Redmi Note 12 Pro 5G bosta uporabnike navdušila s svojima izjemno svetlima in živima 120 Hz Flow AMOLED zaslonoma, ki podpirata Dolby Vision in Dolby Atmos. Skupaj s prilagodljivimi materiali P-OLED, ki omogočajo tanjše okvirje, obe napravi nudita vrhunsko in poglobljeno vizualno izkušnjo.

Oba pametna telefona sta opremljena z vrhunskimi hitrostmi polnjenja, s 120 W HyperCharge na Redmi Note 12 Pro+ 5G in 67 W hitrim polnjenjem na Redmi Note 12 Pro 5G, ter 5.000 mAh baterijo za podaljšano dnevno uporabo tudi pri veliki obdelavi vsebine. Gladko in zanesljivo delovanje 5G je zagotovljeno z zmogljivim naborom čipov MediaTek Dimensity 1080.

Redmi Note 12 5G in Redmi Note 12

Vsak telefon te serije presega pričakovanja znotraj svojega cenovnega razreda. Redmi Note 12 5G in Redmi Note 12 nudita zares impresivno zmogljivost in izboljšano zabavo. Z izjemno gladkimi zasloni AMOLED s frekvenco 120 Hz uporabnikom nudita osupljivo kakovost slike z natančnimi barvami. Poganja ju najnovejša mobilna platforma Snapdragon 4 Gen 1 oziroma Snapdragon 685, zato je delovanje gladko in brezhibno ter omogoča enostavno večopravilnost z izboljšano energetsko učinkovitostjo.

Redmi Note 12 5G je namenjen uporabnikom, ki želijo izkusiti vse prednosti modela 5G po dostopni ceni. Tako Redmi Note 12 5G kot Redmi Note 12 imata 33 W hitro polnjenje in 5.000 mAh zmogljivo baterijo, kar pomeni, da lahko uporabniki uporabljajo več aplikacij in posnamejo več fotografij brez skrbi glede napolnjenosti. Če k temu dodamo solidno trojno kamero z umetno inteligenco, osupljivo funkcijo nočnega načina ter množico uporabnih zabavnih funkcij in filtrov, obe napravi po super ceni nudita zmogljivost kamere, ki je bila nekoč rezervirana za paradne konje.

Cene in dostopnost

• Cena Redmi Note 12 Pro+ 5G bo dostopen v dveh spominskih verzijah, (8 + 256 GB) po ceni od 519 € v sledečih dveh barvah: Midnight črni in Sky modri.

• Redmi Note 12 Pro 5G bo na voljo v spominski različici (6 + 128 GB) po ceni od 399 € v sledečih treh barvah: Midnight črni, Polar beli in Sky modri

• Cena Redmi Note 12 5G (4 + 128 GB) se začne pri 299 € in bo na voljo v treh barvah: Onyx sivi, Forest zeleni in Ice modri.

• Redmi Note 12 (4 + 128 GB) se začne pri 249 € in bo na voljo v treh barvah: Onyx sivi, Mint zeleni in Ice modri.

Posebna ponudba bo potekala od 11. do 14. aprila za naslednji napravi:

• Redmi Note 12 Pro 5G (6 + 128 GB) s 70 € popusta (namesto 399 € bo 329 €)
• Redmi Note 12 (4 + 128 GB) s 50 € popusta (namesto 249 € bo 199 €)

Več o posebni ponudbi na spletni strani Xiaomi Slovenija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki