marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

Xiaomi uvrščen na lestvico najbolj inovativnih podjetij leta


26.09.2022
Objavil: Dare Gliha

Boston Consulting Group (BCG) je Xiaomi uvrstil na seznam »50 najbolj inovativnih podjetij leta 2022«. Gre za priznanje Xiaomijevi zavezanosti k razvoju tehnoloških inovacij ter krepitvi raziskovalnih in razvojnih zmogljivosti podjetja.

V drugem četrtletju letošnjega leta so Xiaomijevi stroški raziskav in razvoja dosegli 3,8 milijard RMB, kar je 22,8 odstotka več kot v enakem obdobju lani. Ustanovitelj, predsednik in izvršni direktor skupine Xiaomi Lei Jun je na avgustovski predstavitvi novih izdelkov dejal, da so Xiaomijeve naložbe v raziskave in razvoj od leta 2017 beležile 39,7 odstotno skupno letno stopnjo rasti. Letos naj bi dosegle 17 milijard RMB, v naslednjih petih letih pa kar 100 milijard RMB.

BCG-jeva lestvica najbolj inovativnih podjetij v veliki meri temelji na raziskavi, v kateri je sodelovalo več kot 1500 globalnih direktorjev za inovacije, ki so bili anketirani decembra lani in januarja letos. Uspešnost podjetja ocenjujejo v štirih kategorijah. BCG izvaja raziskavo najbolj inovativnih podjetij vse od leta 2003. Na letošnji lestvici najbolj inovativnih podjetij najdemo še Microsoft, Alphabet, IBM, Pfizer, Coca-Colo, Tencent itd.
Xiaomi nenehno širi svojo tehnološko sfero, ki vključuje pametne telefone, nosljive naprave, pametne domove, pametno proizvodnjo, pametna električna vozila in bionične robote. Vse z namenom boljše povezanosti ljudi z okoljem, ki jih obdaja, s tem pa tudi izboljšanja kvalitete njihovega življenja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki