marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Xiaomi pripravil akcijo za novo serijo Redmi Note 12


11.04.2023
Objavil: Dare Gliha

Xiaomi je pretekli teden v Atenah predstavil čisto novo serijo pametnih telefonov serije Redmi Note 12, ki je sestavljena iz štirih modelov: Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G in Redmi Note 12. Mobilni telefoni so sedaj na voljo tudi na našem tržišču, hkrati pa so pri podjetju ob tem pripravili akcijsko ceno, ki velja do petka.

T.i. s 'flash sale' akcija pri nas traja od danes, 11. aprila pa vse do perka, 14. aprila. V akcijo sta vključena dva modela in sicer:

Redmi Note 12 Pro 5G 6+128 GB je znižan za 70 EUR (iz 399 eur na 329 eur)

Redmi Note 12 Pro 5G nudi odlično fotografsko izkušnjo, saj ima veliko, zmogljivo tipalo IMX766 z OIS ter ultraširoko in makro kamero za impresivne posnetke tudi pri šibki svetlobi. Z zmogljivimi algoritmi programske opreme AI, povečano hitrostjo obdelave slik in drugimi uporabnimi funkcijami pripomočkov dodatno dopolnjuje celotno izkušnjo uporabe kamere. Redmi Note 12 Pro 5G bo navdušil uporabnike s svojimi jasnimi in živimi 120Hz Flow AMOLED zasloni ter podporo za Dolby Vision® in Dolby Atmos®. Skupaj s svojimi prilagodljivimi materiali P-OLED, ki omogočajo tanjše okvirje, naprava omogoča vrhunsko in popolno vizualno izkušnjo. Redmi Note 12 Pro 5G je opremljen z vodilno hitrostjo polnjenja 67 W, medtem ko baterija s 5.000 mAh zagotavlja daljšo dnevno uporabo naprave, tudi ko uporabnik ves dan uživa v vsebini. Poleg tega bodo uporabniki po zaslugi visoko zmogljivega procesorja MediaTek Dimensity 1080 lahko udobno in zanesljivo uporabljali zmogljivost 5G.

Redmi Note 12 4+128 GB pa je znižan za 50 eur (iz 249 eur na 199 eur).

Redmi Note 12 ponuja impresivno zmogljivost in izboljšano uporabniško izkušnjo, ko gre za zabavo. Super prijeten 120Hz AMOLED zaslon zagotavlja osupljivo kakovost slike z natančnimi barvami. Napravo poganja najnovejša mobilna platforma Snapdragon 4 Gen 1 in Snapdragon 685, s katerima bo uporabniška izkušnja še bolj prijetna ob vsestranski uporabi z maksimalno vzdržljivostjo naprave. Redmi Note 12 je opremljen s 33 W hitrim polnjenjem in 5.000 mAh dolgotrajno baterijo, kar pomeni, da lahko uporabniki uporabljajo več aplikacij in posnamejo veliko fotografij hkrati, popolnoma neobremenjeni z življenjsko dobo baterije. Če k temu dodamo še trojno kamero z umetno inteligenco, brezhibno funkcijo nočnega načina in številne filtre, je Redmi Note 12 opremljen z zmogljivimi kamerami, ki so bile nekoč rezervirane le za vodilne telefone, danes pa so zahvaljujoč Xiaomiju na voljo velikemu številu uporabnikov z odlično ceno.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki