marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Nokia X10 ujeta na video posnetku, bo imela Symbian OS^3?


12.03.2010
Objavil: Aleš Poljak

Na youtube-u so se pojavili podatki o novi Nokiji X10. Na video posnetku je prikazana dokumentacija mobilnika, na kateri so napisane vse specifikacije.

Po prikazanem na video posnetku lahko sklepamo, da bo X 10 poganjal najnovejši Symbian^3 operacijski sistem, kateri ima občutno izboljšan uporabniški vmesnik za upravljanje aparata s prsti. Poleg tega se X10 lahko tudi pohvali z drsno QWERTY tipkovnico, hitrim 600 MHz ARM-jevim procesorjem, 3,2 palčnim OLED kapacitivno občutljivim zaslonom na dotik, 5MP kamero z bliskavico in po vsej verjetnosti 32 GB pomnilnika. Oblika Nokie X10 je slična pravkar izdani X6.

Za enkrat Nokia še ni izdala uradnih podatkov o izdaji oziroma specifikacij o tem mobilniku a upajmo, da bodo končne specifikacije čim bolj podobne tem katere so navedene na video posnetku, saj ima v tem primeru X 10 kar veliko atributov s katerimi lahko meša štrene na trgu mobilnih telefonov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki