marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

WWI prodala GSM licenco podjetju Tuš mobil d.o.o.


25.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Western Wireless International d.o.o., ki posluje pod blagovno znamko Vega, je danes prodala svoje GSM frekvence in preostalo infrastrukturo podjetju Tuš mobil d.o.o.. Omenjena prodaja GSM licence in preostale infrastrukture Tuš mobil-u je sledila po prodaji Veginega omrežja Simobilu in Mobitelu.

V dogovoru z Agencijo za pošto in elektronske komunikacije RS, bo prenos frekvenc stopil v veljavo s 1. junijem 2006.

V kontekstu Veginega odhoda iz Slovenije, je uprava podjetja zadovoljna, da bo Tuš nadaljeval s promocijo konkurenčnega telekomunikacijskega okolja v Sloveniji. Kot dodaja Steven Fast, generalni direktor Vege: ''Verjamemo, da bo močna prepoznavnost blagovne znamke Tuš in razširjena trgovska mreža maloprodajnih trgovin zagotovila uspešno in stroškovno učinkovito platformo za operacije podjetja Tuš mobil.''

Vegine storitve bodo uporabnikom na voljo do polnoči, 31. maja 2006, ko bo Vegino omrežje izklopljeno.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki