marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

Windows Phone s 30 odstotnim prodajnim deležm

Deli z ostalimi

11.11.2011
Objavil: Aleš Poljak

Med predstavitvijo posodobitve Windows Phone operacijskega sistema različice 7.5 v Singapurju, je HTC-jev glavni operativec Melvin Chua izrazil svoje navdušenje nad omenjenim operacijskim sistemom.

Povedal je: "Verjamemo, da bo Windows Phone 7 slej ko prerasel ostale platforme in bo kmalu tudi ogrozil svetovno prevlado Androida. Te trditve so potrdili tudi znani analitiki v podjetju Gartner and Pyramid Reserch centra. Njihovi najnovejši podatki so pokazali, da bo Windows Phone 7 kmalu prehitel iOS, kateri velja za drugi najbolj popularen operacijski sistem na mobilnikih. Windows Phone naj bi imel do leta 2015 že 19,5 odstotni tržni delež v prodaji pametnih mobilnikov, Android pa 49 %."

Chua je poudaril, da je prodaja HTC-jevih mobilnikov z Windows Phone 7 operacijskim sistemom že sedaj 30 odstotna in da trenutni podatki kažejo, da se bo ta odstotek še povišal. Tu velik faktor igra nedavna posodobitev (7.5 Mango), katera je bila deležna številnih pohval uglednih novinarjev po svetu, saj so jih impresionirale številne spremembe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki