marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

članki

WorldMate opozorilo za polete je na voljo za platformo S60


13.05.2008
Objavil: Borut Groboljšek

Uporabniki, ki imajo WorldMate nameščen na napravah s platformo S60, lahko sedaj samodejno prejemajo posodobljene podatke o njihovih poletih na zaslon njihovega mobilnika.

Poleg navedenega lahko potniki, ki jih prizadenejo spremembe letov v zadnjem trenutku, tudi preverijo posodobljene urnike letov, tako da lahko hitro opravijo nove rezervacije in tako prihranijo čas na letališču.

Uporabniki enostavno v aplikacijo vnesejo številko svojega poleta, WorldMate storitev pa skrbi nad potnikovim urnikom in ga proaktivno obvešča o zamudah in odpovedih letov. Ko se urnik poleta spremeni, storitev potisne osebni alarm neposredno na mobilnik in uporabniku omogoča, da znotraj aplikacije ustrezno odreagira.

WorldMate za S60 vključuje več storitev, kot so vreme, pretvornik valut, svetovno uro in zemljevide, vse brezplačno. Premijske storitve, ki vključujejo urnike poletov in samodejno posodabljanje statusov poletov pa so na voljo za mesečno naročnino 4,95 $ oziroma 49,95 $ za letno uporabo.

Aplikacija je na voljo na www.mobimate.com/s60 , za direktni dostop z mobilnikom pa v brskalnik vtipkajte http://mobile.mobimate.com/s60

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki