marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

World series of Poker prihaja na mobilne telefone


20.04.2006
Objavil: Klemen Sterle

Glu Mobile pripravlja dva naslova na temo teh prestižnih poker turnirjev, saj so raziskave pokazale, da je petina vseh najbolje prodajanih naslovov iger za mobilne telefone v ZDA povezanih s pokrom.

V Evropi poker na mobilnih telefonih se zdaleč ni tako priljubljen, kot v ZDA, vendar si tudi v Evropi le-ta počasi utira pot navzgor. Seveda obstajajo tudi svetle izjeme iger za mobilne telefone v Evropi, kot je Gameloftov Midnight Poker in Mformin World Poker Tour.

Poleg Gamelofta in Mforme pa se razvijalcem pridružuje še Glu Mobile z verjetno najboljšo poker licenco na svetu. World Series of Poker je prestižna serija turnirjev, ki traja že priblizno 70 let. Glu Mobile pa iz te licence ne bo naredil le ene, ampak kar dva naslova na to temo.

Prvi naslov bo World Series of Poker Texas Hold'em. Igra bo vključevala tako eno- kot tudi večigralništvo. Vključevala bo tudi resnične profesionalne igralce pokra, ki so zapravili že preko 10 milijonov dolarjev v resničnem svetu.

Medtem pa World Series of Poker Advisor ne bo imela značilnosti igre, ampak bolj aplikacije. Glu do zdaj še ni izdal nobenih podrobnosti glede tega proizvoda, razen da bo bolj kot dodatek, ki nam bo pomagal izboljšati naše sposobnosti igranja pokra.

Oba izdelka bosta na voljo to jesen, ponujala pa nam bosta veliko časa in priložnosti, da se izurimo na svojih napakah in pripravljenosti na poker sam.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki