marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Aparate z Windows Mobile 6.5 ne bo možno nadgraditi v Windows Phone 7


26.03.2010
Objavil: Aleš Poljak

Tisti, ki ste se veselili, da boste svoje aprate, ki imajo WinMo operacijski sistem verzije 6.5 nadgradili v Winodws Phone 7 boste ob prebiranju te novice razočarani. Microsoft namreč ne bo nudil možnosti nadgradnje in zaključuje Windows Mobile zgodbo pri številki 6.5

Microsoft bo tako prenehal z uporabo imena Windows Mobile, kateri si roko na srce ni ustvaril ravno najboljšega ugleda in bo v bodoče uporabljal ime Windows Phone 7. Z novim imenom se tudi spreminja usmeritev teh mobilnikov, saj bodo Windows Phone-i bolj usmerjeni splošnim in ne več toliko poslovnim uporabnikom.

Številne aplikacije, ki so izdelane za Windows mobile 6.5 prav tako ne bodo kompatibilne z novimi Windows Phone-i, kar pomeni da je preko 25.000 aplikacij, ki so trenutno na Microsoftovem spletnim tržišču neustreznih za Windows Phone 7.

Dejstvo, da je Windows Phone 7 nekompatibilen z prejšnjimi verzijami je v bistvu dobra novica, saj to pomeni, da se slabe stvari iz prejšnje platforme ne bodo prenesle na novo in upajmo da bo Microsoftu res uspelo narediti tako dober operacijski sistem, da bomo na Windows Mobile hitro pozabili.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki