marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

Windows Phone 7 z novostmi že marca


23.02.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Steve Ballmer je na Microsoftovi tiskovni konferenci na svetovnem mobilnem kongresu 2011 oznanil številne novosti za Windows Phone 7, ki jih bodo uporabniki lahko dobili še letos.

Prva nadgradnja se bo zgodila že marca. Vsebovala bo funkcije kopiranja in lepljenja (copy&paste) - zelo pogrešano pri WP7 uporabnikih.

To pa še ni vse! Popravki bodo kasneje vsebovali tudi številne funkcije v obliki Twitter integracije neposredno na People Hub, podpore Office dokumentom v oblačku, bistveno izboljšanega spletnega brskalnika (osnova: Internet Explorer 9) in novega vala aplikacij s podporo večopravilnosti.

"Dirkamo - ni ravno dirka na vse ali nič, a kljub temu pridobivamo na zagonu in tukaj bomo dolgo časa," je dejal Achim Berg, eden izmed vodilnih ljudi pri Microsoft Mobile oddelku. "Zavedamo se močne konkurence, zato imamo popolnoma nov izdelek. Naše oblikovanje je drugačno, naša platforma je druga, naša uporabniška izkušnja je drugačna, naša dolgoročna strategija za vsesplošno adopcijo je drugačna," je še dodal.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki