marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Windows Phone 7 oktobra


11.08.2010
Objavil: Mitja Zupančič

Kevin Turner, mož iz Microsofta nam je zaupal malo skrivnost. Mobilniki z Windows Phone 7 operacijskim sistemom bodo na poti v Evropo že oktobra, preko luže pa šele novembra.

Skrivnost je bila izdana na zadnji konferenci, kjer je bil gospod Turner precej skrivnosten glede Microsoftovih napak v mobilnem svetu. V svojem govoru je dejal: "Bilo je naporno. Zame in za podjetje je bilo zelo težko, ampak v času oktobra, novembra bomo nazaj v igri."

"Igra še ni končana, trenutno se proda 200 milijonov pametnih mobilnikov, če malo pomislimo... v naslednjih treh do petih letih bo ta številka narasla na 400 do 450 milijonov, kar je več kot še enkrat več. Imam izvrstno priložnost narediti spremembo na trgu."

Na vprašanje, kaj se pričakuje od novega Phone 7 je Turner dejal: "Ko gledate na ta mobilnik in vidite uporabniški vmesnik, opazite nekaj kar pri Microsoftu še nikoli niste videli. Dame in gospodje, mislim da je to dobra stvar."

Prvi mobilnik z Windows Phone 7 operacijskim sistemom bo Samsung Cetus.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki