marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Windows Phone 7 oktobra


11.08.2010
Objavil: Mitja Zupančič

Kevin Turner, mož iz Microsofta nam je zaupal malo skrivnost. Mobilniki z Windows Phone 7 operacijskim sistemom bodo na poti v Evropo že oktobra, preko luže pa šele novembra.

Skrivnost je bila izdana na zadnji konferenci, kjer je bil gospod Turner precej skrivnosten glede Microsoftovih napak v mobilnem svetu. V svojem govoru je dejal: "Bilo je naporno. Zame in za podjetje je bilo zelo težko, ampak v času oktobra, novembra bomo nazaj v igri."

"Igra še ni končana, trenutno se proda 200 milijonov pametnih mobilnikov, če malo pomislimo... v naslednjih treh do petih letih bo ta številka narasla na 400 do 450 milijonov, kar je več kot še enkrat več. Imam izvrstno priložnost narediti spremembo na trgu."

Na vprašanje, kaj se pričakuje od novega Phone 7 je Turner dejal: "Ko gledate na ta mobilnik in vidite uporabniški vmesnik, opazite nekaj kar pri Microsoftu še nikoli niste videli. Dame in gospodje, mislim da je to dobra stvar."

Prvi mobilnik z Windows Phone 7 operacijskim sistemom bo Samsung Cetus.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki