marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Windows 10 na voljo od 29. julija


01.06.2015
Objavil: Dare Gliha

Microsoft je danes naznanil, da bo Windows 10 na voljo od 29. julija v 190 državah kot brezplačna nadgradnja za obstoječe uporabnike Windows 7 in Windows 8.1.

Windows 10 je nastal s pomočjo več kot 4 milijonov uporabnikov z vsega sveta in naznanja začetek nove dobe osebnega računalništva, zasnovanega za opolnomočenje ljudi.

Uporabniki bodo imeli od 29. julija čas eno leto, da izkoristijo možnost brezplačne nadgradnje. Ko bo Windows naprava nadgrajena na Windows 10, bo Microsoft brezplačno posodabljal operacijski sistem vse do konca življenjskega cikla te naprave. Vsi, ki želijo biti med prvimi, ki bodo izkoristili brezplačno nadgradnjo na Windows 10, bodo v prihajajočih tednih lahko opravili rezervacijo.

V Windows 10 se vrača gumb Start in še mnogo drugih inovativnih funkcij. Microsoft predstavlja zabavnejšo, bolj osebno in produktivno Windows izkušnjo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki