marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

WidSets za vse uporabnike


03.12.2007
Objavil: Dušan Kodila

Že pred letom dni je Nokia predstavila aplikacijo imenovano WidSets, ki pa od nadaljnjega ni več v testni različici. Nova različica omogoča lažje upravljanje in lokalizacijo mobilnih klientov ter mobilne Widget knjižnice.

WidSest deluje na vseh mobilnih napravah, ki podpirajo Javo, tako lahko uporabniki z enim klikom dostopajo do spletnih vsebin, brez da bi potrebovali internetni brskalnik.

Najnovejša različica ponuja dinamično iskanje in izboljšano Widget orodje, ki omogoča hitrejše in enostavnejše ustvarjanje svojih lastnih Widget prilagoditev. Približno 90 odstotkov WidSets vsebin je že ponujenih končnim uporabnikom, ekipa WidSets-a pa jih je pred kratkim dodala še več, obenem pa poenostavila uporabo za iskanje lokalnih vsebin (ne v angleškem jeziku).

Nova iskalna funkcija za iskanje Widgetov omogoča ” Live„ iskanje, filter primernih Widget-ov, možnost brskanja med zaznamki oziroma kategorijami, ter shranjevanja vsebin na mobilne naprave. Lasten profil lahko delimo tudi z drugimi uporabniki saj aplikacija omogoča tudi vpogled vsem uporabnikom WidSets-a

Nokia bo v prihodnje modele mobilnikov že namestila aplikacijo, ter ponudila potrebno podporo v različnih jezikih sveta. Nokia 8800 Arte bo prvi Nokiin mobilnik z nameščeno WidSets aplikacijo, obenem pa Nokia vsem lastnikom serije N in E ponuja možnost, da si snamejo program z domače spletne strani.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki