marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

WidSets za vse uporabnike


03.12.2007
Objavil: Dušan Kodila

Že pred letom dni je Nokia predstavila aplikacijo imenovano WidSets, ki pa od nadaljnjega ni več v testni različici. Nova različica omogoča lažje upravljanje in lokalizacijo mobilnih klientov ter mobilne Widget knjižnice.

WidSest deluje na vseh mobilnih napravah, ki podpirajo Javo, tako lahko uporabniki z enim klikom dostopajo do spletnih vsebin, brez da bi potrebovali internetni brskalnik.

Najnovejša različica ponuja dinamično iskanje in izboljšano Widget orodje, ki omogoča hitrejše in enostavnejše ustvarjanje svojih lastnih Widget prilagoditev. Približno 90 odstotkov WidSets vsebin je že ponujenih končnim uporabnikom, ekipa WidSets-a pa jih je pred kratkim dodala še več, obenem pa poenostavila uporabo za iskanje lokalnih vsebin (ne v angleškem jeziku).

Nova iskalna funkcija za iskanje Widgetov omogoča ” Live„ iskanje, filter primernih Widget-ov, možnost brskanja med zaznamki oziroma kategorijami, ter shranjevanja vsebin na mobilne naprave. Lasten profil lahko delimo tudi z drugimi uporabniki saj aplikacija omogoča tudi vpogled vsem uporabnikom WidSets-a

Nokia bo v prihodnje modele mobilnikov že namestila aplikacijo, ter ponudila potrebno podporo v različnih jezikih sveta. Nokia 8800 Arte bo prvi Nokiin mobilnik z nameščeno WidSets aplikacijo, obenem pa Nokia vsem lastnikom serije N in E ponuja možnost, da si snamejo program z domače spletne strani.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki