marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

WhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom


05.08.2022
Objavil: Dare Gliha

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

Na WhatsAppovem spletnem mestu je trenutno objavljena le metoda prenosa iz Androida na iPhone, uporabiti boste morali aplikacijo Move to iOS, na obeh napravah pa morate imeti nameščeno zadnjo različico aplikacije WhatsApp. Uporabiti morate tudi isto telefonsko številko kot v starem telefonu ali pa jo pred prenosom spremeniti. Sprejemni iPhone mora biti prav tako tovarniško ponastavljen ali nov.

Na podlagi korakov, navedenih v navodilih, je WhatsApp sodeloval z družbo Apple, da je lahko s svojo aplikacijo Move to iOS poskrbel za uspešen prenos podatkov WhatsApp v telefon z operacijskim sistemom iOS. Kot je navedeno na strani za podporo, boste lahko prenesli podatke o računu, profilno fotografijo, posamezne in skupinske klepete, zgodovino klepetov, medije za klepet in nastavitve aplikacije WhatsApp, ne boste pa mogli prenesti zgodovine klicev WhatsApp ali plačilnih sporočil med vrstniki.

Nezmožnost prenosa pogovorov v aplikaciji WhatsApp ob prehodu med operacijskima sistemoma iOS in Android je že dolgo boleča točka uporabnikov, ki preklapljajo med ekosistemi. Čeprav številne aplikacije za sporočanje preprosto omogočajo dostop do sporočil in klepetov iz katere koli naprave, lahko aplikacijo WhatsApp uporabljate le z eno telefonsko številko in z eno napravo pametnega telefona. Šele pred kratkim je WhatsApp povezanim napravam omogočil dostop, pošiljanje in prejemanje sporočil, ko je primarna naprava brez povezave.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki