marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

slikaSlika prvega enopalčnega nubiinega telefona s 35-milimetrsko kamero
15.09.2023

ZTE je edinstven zaradi uporabe 35-milimetrskega objektiva na glavnih kamerah nekaterih svojih paradnih konjev, kot sta nubia Z50S Pro in pred njim Axon 40 Ultra. In zdi se, da namerava podjetje narediti naslednji korak in ponuditi 35-milimetrski fotoaparat s tipalom velikosti enega palca.

članki

WhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom


05.08.2022
Objavil: Dare Gliha

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

Na WhatsAppovem spletnem mestu je trenutno objavljena le metoda prenosa iz Androida na iPhone, uporabiti boste morali aplikacijo Move to iOS, na obeh napravah pa morate imeti nameščeno zadnjo različico aplikacije WhatsApp. Uporabiti morate tudi isto telefonsko številko kot v starem telefonu ali pa jo pred prenosom spremeniti. Sprejemni iPhone mora biti prav tako tovarniško ponastavljen ali nov.

Na podlagi korakov, navedenih v navodilih, je WhatsApp sodeloval z družbo Apple, da je lahko s svojo aplikacijo Move to iOS poskrbel za uspešen prenos podatkov WhatsApp v telefon z operacijskim sistemom iOS. Kot je navedeno na strani za podporo, boste lahko prenesli podatke o računu, profilno fotografijo, posamezne in skupinske klepete, zgodovino klepetov, medije za klepet in nastavitve aplikacije WhatsApp, ne boste pa mogli prenesti zgodovine klicev WhatsApp ali plačilnih sporočil med vrstniki.

Nezmožnost prenosa pogovorov v aplikaciji WhatsApp ob prehodu med operacijskima sistemoma iOS in Android je že dolgo boleča točka uporabnikov, ki preklapljajo med ekosistemi. Čeprav številne aplikacije za sporočanje preprosto omogočajo dostop do sporočil in klepetov iz katere koli naprave, lahko aplikacijo WhatsApp uporabljate le z eno telefonsko številko in z eno napravo pametnega telefona. Šele pred kratkim je WhatsApp povezanim napravam omogočil dostop, pošiljanje in prejemanje sporočil, ko je primarna naprava brez povezave.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki