marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

WhatsApp za iOS dodaja možnost pošiljanja nestisnjenih slik in videoposnetkov


15.12.2023
Objavil: Dare Gliha

Aplikacija WhatsApp je v najnovejši posodobitvi za iOS dodala možnost pošiljanja slikovnih in video datotek v nespremenjenem, izvirnem stanju. S to funkcijo lahko uporabniki zdaj izberejo pošiljanje medijskih datotek brez dodatnega stiskanja, ki bi ga aplikacija izvedla za varčevanje s podatki.

To je ločeno od možnosti kakovosti HD, ki je bila dodana v začetku tega leta in ki bi datoteke le rahlo stisnila, da bi ohranila več prvotne kakovosti.

Za pošiljanje slik in videoposnetkov v izvirni kakovosti morajo uporabniki izbrati možnost pošiljanja Dokumentov, na podlagi katere se jim bo prikazala dodatna možnost pošiljanja fotografij ali videoposnetkov skupaj z datotekami. Izbrane slikovne ali video datoteke bodo nato poslane v prvotni kakovosti. WhatsApp ima omejitev 2 GB za pošiljanje datotek v nestisnjenem stanju.

Ta funkcija je bila že nekaj časa v fazi testiranja, vendar je bila sedaj končno predstavljena vsem uporabnikom. Prav tako je bila dolgo pričakovana, saj imajo konkurenčne storitve, kot je Telegram, to možnost že več let. Na žalost WhatsApp to funkcijo za zdaj uvaja le za iOS, o razpoložljivosti za Android pa še ni podatka, čeprav lahko uporabniki Androida te datoteke vseeno prejemajo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki