marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Vsi tiskani katalogi v tvojem žepu!


09.10.2015
Objavil: Thomas Bergant

Po nekaj mesecih razvoja in nešteto izzivih, je zaživela brezplačna mobilna aplikacija KupiSi katalogi, ki želi postati ultimativni pomočnik vsakega potrošnika. Kako ji bo to uspelo? KupiSi katalogi uporabniku prinaša vse tiskane kataloge slovenskih trgovcev v njegov žep, saj si lahko kataloge ogleduje na pametnem telefonu ali tablici.

Med ljudmi so avtorji programa zaznali problem, da so njihovi poštni nabiralniki prepolni, medtem ko KupiSi katalogi aplikacija omogoča, da si uporabnik pogleda kataloge in vsebine, ki ga dejansko zanimajo.

Prednosti uporabe KupiSi katalogi aplikacije:
● podatki so vam vedno na voljo, v naši mobilni napravi
● odpade nezaželena vsebina v nabiralniku
● varujemo naravo
● privarčevan čas in denar

Več kot polovico dostopov na splet, se zgodi na mobilnih napravah, več kot 85% časa, ki ga preživimo z našimi pametnimi telefoni ali tablicami, pa preživimo v mobilnih aplikacijah.
Raziskava podjetja Flurry Analytics nakazuje, da je T V že izgubila svoj primat, saj povprečni uporabnik na dan preživi 168 minut pred TV, medtem ko nameni mobilnim aplikacijam 198 minut (še leta 2013 samo 123 minut).

Podjetje Kupisi, d.o.o. je v skupini uspešnega podjetja Videotop d.o.o., ki se v Sloveniji že 23 let ukvarja z mediji in videoigrami. Prav zaradi poznavanja trga in trendov, so želeli rešiti problem sodobnega potrošnika.

Več informacij o aplikaciji lahko dobite na spletni strani kupisi.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki