marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Vsi tiskani katalogi v tvojem žepu!


09.10.2015
Objavil: Thomas Bergant

Po nekaj mesecih razvoja in nešteto izzivih, je zaživela brezplačna mobilna aplikacija KupiSi katalogi, ki želi postati ultimativni pomočnik vsakega potrošnika. Kako ji bo to uspelo? KupiSi katalogi uporabniku prinaša vse tiskane kataloge slovenskih trgovcev v njegov žep, saj si lahko kataloge ogleduje na pametnem telefonu ali tablici.

Med ljudmi so avtorji programa zaznali problem, da so njihovi poštni nabiralniki prepolni, medtem ko KupiSi katalogi aplikacija omogoča, da si uporabnik pogleda kataloge in vsebine, ki ga dejansko zanimajo.

Prednosti uporabe KupiSi katalogi aplikacije:
● podatki so vam vedno na voljo, v naši mobilni napravi
● odpade nezaželena vsebina v nabiralniku
● varujemo naravo
● privarčevan čas in denar

Več kot polovico dostopov na splet, se zgodi na mobilnih napravah, več kot 85% časa, ki ga preživimo z našimi pametnimi telefoni ali tablicami, pa preživimo v mobilnih aplikacijah.
Raziskava podjetja Flurry Analytics nakazuje, da je T V že izgubila svoj primat, saj povprečni uporabnik na dan preživi 168 minut pred TV, medtem ko nameni mobilnim aplikacijam 198 minut (še leta 2013 samo 123 minut).

Podjetje Kupisi, d.o.o. je v skupini uspešnega podjetja Videotop d.o.o., ki se v Sloveniji že 23 let ukvarja z mediji in videoigrami. Prav zaradi poznavanja trga in trendov, so želeli rešiti problem sodobnega potrošnika.

Več informacij o aplikaciji lahko dobite na spletni strani kupisi.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki