marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

VOLJA MOBIL najcenejši ponudnik predplačniških mobilnih storitev


13.12.2005
Objavil: Thomas Bergant

Operater navideznega mobilnega omrežja VOLJA MOBIL d.d., ki svojo storitev predplačniške mobilne telefonije ponuja pod blagovno znamko izi mobil, je po izračunu povprečne mesečne porabe svojih uporabnikov najcenejši mobilni operater v Sloveniji.

Primerjava cen klicev pri predplačniških uporabnikih, ki jo je izvedel VOLJA MOBIL, je pokazala, da so cene klicev pri izi mobilu do 70 odstotkov nižje od cen v primerljivih konkurenčnih predplačniških paketih slovenskih operaterjev. Prav tako je ob upoštevanju dolžine klica in obračunskega intervala klic pri izi mobilu do 35,5 odstotka cenejši od najcenejše konkurenčne ponudbe.

Ob upoštevanju mesečne porabe 100 minut je informativni izračun pokazal, da povprečni uporabniki izi mobila za telefonske pogovore plačajo najmanj 16,8 odstotka manj kot uporabniki najcenejše konkurenčne ponudbe ter tudi do 50,7 odstotka manj kot uporabniki najdražjega predplačniškega paketa. Uporabniki izi mobila za 100 minut klicev plačajo 2.900 tolarjev, medtem ko enaka količina klicev uporabnika Si.mobil Halo 36 stane 3.486 tolarjev, uporabnika Vega mega 3.715 tolarjev, Mobiuporabnika 3.846 tolarjev in 5.880 tolarjev uporabnika Si.mobil Smart. Primerjava je narejena na podlagi podatkov o povprečni strukturi klicev iziuporabnika, ki 70 odstotkov klicev opravi v omrežje Mobitel, 20 odstotkov v omrežje Si.mobil in preostanek v druga mobilna ter stacionarno omrežje, in sicer 80 odstotkov v času višje in 20 odstotkov v času nižje tarife.

Tabela primerjav predplačniških paketov slovenskih operaterjev, kjer si lahko uporabnik na podlagi lastne porabe izračuna prihranek z uporabo izi mobila, je objavljena na spletni strani www.izimobil.si.

VOLJA MOBIL d.d. s svojo nediskriminatorno in cenovno ugodno ponudbo predplačniških mobilnih telekomunikacijskih storitev kar najširšemu krogu uporabnikov zagotavlja kakovostne in njim prilagojene mobilne storitve. Z enotno ceno klicev 29 tolarjev na minuto v vsa slovenska omrežja ter enotno ceno sporočil SMS in MMS, ki znaša 19 tolarjev, prinaša najenostavnejši tarifni model in najugodnejšo predplačniško storitev v Sloveniji. Kartice iziSIM je mogoče uporabljati v vseh Mobitelovih in Debitelovih mobilnih telefonih ter v vseh nezaklenjenih mobilnikih drugih operaterjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki